Pune intrebare

Cauta raspuns

pentru pofta de mancare i-ati dat vitamine?sau ati asteptat sa revina pofta de la sine?

0 voturi
eu cat timp ii dau vitamine,mananca bine,dar daca nu ii mai dau,mananca forte putin.ca sa fac?
a intrebat dan roxana (3,480 puncte) acum 4 ani in categoria Alimentatie

8 Raspunsuri

0 voturi
Da, i-am dat intr-o perioada Pikovit dar sincer nu am vazut nici un efect; bebe nu papa deloc mai bine! Iar acum ii dau Multi Sanosvit cu fier si calciu si este foarte bun pentru ca bebe papa mult mai bine, are pofta de mancare! Sincer nu stiu ce sa faci...mai bine ai intreba medicul despre asta, ca doar nu-l poti tine toata viata cu vitamine, nu?
a raspuns Buhas Ioana (11,320 puncte) acum 4 ani
0 voturi
eu daca as fi in locul tau i-as fi dat :) macar pana se face mai maricel si intelege ca trebuie sa manance. eventual ii iei un siropel care sa fie si pentru imunitate. Nu vad ce rau sa-i faca.
a raspuns raloocootzza (3,540 puncte) acum 4 ani
0 voturi
nu i-am dat niciodata vitamine pentru pofta de mancare
a raspuns Elke (8,030 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Nu le-am dat niciodata vitamine pentru pofta de mancare, baietelul a mancat totdeauna foarte bine, cu mici exceptii in perioada eruptiilor dentare, iar fetita manaca putin dar asa manaca ea, nu e slaba si ia in greutate.
a raspuns Diana Albu (17,340 puncte) acum 4 ani
0 voturi
ai incercat sa ii faci niste analize?lipsa poftei de mancare poate fi un semn de anemie sau o lipsa de fier. incearca sa vezi care e cauza pentru a sti cum pot rezolva problema
a raspuns rebecutza12 (7,600 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Incearca sa-i dai WellKid Baby cu 14 vitamine si minerale. Cate 5 ml pe zi timp de o luna. Eu asa i-am dat fetitei fiindca era anemica. I-a facut pofta de mancare si a ajutat-o sa scape si de anemie. Se poate da de la trei luni la 5 ani.
a raspuns Pop Lili (5,760 puncte) acum 4 ani
0 voturi
eu acu ii dau pentru prima data, dupa un episod de rosu in gat in care nu a mancat decat lapte de la mine, ii dauun sirop pe nume  apetito bimbi, sper sa fie de folos si sa fie mancacios baiatul meu
a raspuns dnicoleta (8,150 puncte) acum 4 ani
0 voturi
I-am mai dat vitamina Cpicaturi, solutie naturala dar nu neaparat pentru pofta de mancare ci mai mult pentru cresterea imunitatii. lasa l cateva ore asa fara sa-i dai sa manance si trebuie sa se apuce cand il razbeste .
a raspuns Holban Mioara (8,900 puncte) acum 4 ani

Intrebari relationate

0 voturi
18 raspunsuri
0 voturi
0 raspunsuri
0 voturi
14 raspunsuri
a intrebat relilatiu (7,820 puncte) acum 4 ani in categoria Alimentatie
+1 vot
35 raspunsuri