Pune intrebare

Cauta raspuns

De ce unii copii au mainile reci si altii mainile foarte caldute?

0 voturi
a intrebat chindrisvaleria (5,000 puncte) acum 4 ani in categoria Sanatate

4 Raspunsuri

0 voturi
cred ca depinde foarte mult de circulatia sangelui. Chiarsi noi, oamenii mari avem avem aceasta problema. Nu? Oricum cei mici trebuie feriti de frig, pentru ca sunt foarte sensibili. Ma refer in special la propriul exemplu.
a raspuns lyana8520 (6,320 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Sincer,nu stiu ce sa zic.Eu din cate stiu daca ai mainile reci ori ti-e frig ori nu ai circulatia sangelui buna.Bebelusii in primele luni de viata nu sunt capabili sa isi regleze temperatura corpului singuri.Si baietelul meu avea mainile reci mereu cand era mic,mic,dar nu ii era frig.Si la cei cu mainile foarte caldute cred ca ori au febra ori sunt prea gros imbracati si le este foarte cald.Poate zic bine,poate nu,probabil iti vor raspunde alte mamici mai bine.
a raspuns Dan Anamaria (22,880 puncte) acum 4 ani
0 voturi
apropo daca temperatura este de 23-24 grade si are manutele si  piciorusul incontinu rece ar trebui un control! Un examen cardiologic nu ar trebui sa conste numai in atat. Eu zic sa mergeti la un medic adevarat cardiolog, ca doar acolo ati fost sfatuiti sa duceti copilasul. Din ce stiu eu nu e normal ca manutele si piciorusele sa fie reci la o asemenea temperatura. Eu iti spun sa nu mai stai pe ganduri si chiar maine sa mergeti la medic, chiar la mai multi. Vedeti, poate veti fi trimisi la alta specialitate, trebuie sa-i faceti analizele. Eu va doresc multa sanatate si sper sa revii cu vesti bune dupa vizita la medic. Nu mai astepta !
a raspuns viorica.gemanar (22,140 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Cred ca la bebelusi e normal pana se regleaza temperatura corpului. Dar pe la 5-6 luni daca au manutele si picioarele reci poate sa fie si un pic de carenta de fier.
a raspuns Diana Albu (17,340 puncte) acum 4 ani

Intrebari relationate

0 voturi
6 raspunsuri
a intrebat marianuca (8,680 puncte) acum 4 ani in categoria Sanatate
0 voturi
2 raspunsuri
0 voturi
4 raspunsuri