Pune intrebare

Cauta raspuns

v-ati patat pe fata pe timpul sarcinii?

0 voturi
a intrebat lyana8520 (6,320 puncte) acum 4 ani in categoria Sarcina si Nasterea

11 Raspunsuri

0 voturi
Da dar am observat ca cu trecerea timpului au trecut si petele in mare masura.
a raspuns Ani (5,630 puncte) acum 4 ani
+1 vot
In timpul sarcinii, pielea de pe fata se usuca, se irita mai usor si, daca te expui la soare, pot aparea asa zisele pete de sarcina. In cazul in care ai tenul iritat si rosu, aplica o crema de zi hidratanta, antiroseata. Se poate intampla ca uneori sa apara puncte negre sau acnee.  Curata-ti fata cu o spuma antibacteriana si aplica o data pe saptamana o masca hidratanta.
a raspuns viorica.gemanar (22,140 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Nu am avut probleme cu petele pe fata, probabil si pentru faptul ca am folosit si o crema hidratanta de zi, demachierea obligatorie seara..au mai aparut cand si cand, destul de rar puncte negre si acnee, in rest a fost ok.
a raspuns gabriela voinea (780 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Nu am avut pete pe fata deloc in timpul sarcinii, in  schimb am fost pigmentata pe abdomen le linia mijlocie.
a raspuns mihaelad (5,120 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Nu am avut pete pe fata deloc in timpul sarcinii, in  schimb am fost pigmentata pe abdomen le linia mijlocie, si toata sarcina m am dat cu ulei de masline inclusiv pe fata.
a raspuns lili2006 (8,480 puncte) acum 4 ani
0 voturi
nu am avut aceasta problema pe timpul sarcinii,dar am citit ca exista diferite creme care te pot ajuta sa dispara petele,iar oricum ele dispar de la sine cu timpul,numai ca trebuie sa avem rabdare
a raspuns Elke (8,030 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Nu am avut pete pe fata, dar am avut pete rotunde si destul de mici pe tot abdomenul, plus ca mi-a aparut si acea linie maronie. Mi-au disparut toate, fara sa fac nimic, la patru -cinci luni dupa nastere, asa ca si cele de pe fata banuiesc ca tot asa dispar, fara sa trebuiasca sa facem ceva.
a raspuns Pop Lili (5,760 puncte) acum 4 ani
0 voturi
nu am avut probleme pe timpul sarcinii cu petele dar mi-au aparut mici punctulete rosii pe corp care am inteles ca ar fi vase de sange dintre care unul singur pe fata
a raspuns lacrima25 (5,540 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Nu am avut nimic de genul asta!Din contra toata lumea i-mi spunea ca sunt o gravidutza foarte frumoasa chiar mai frumoasa decat inainte!!!!
a raspuns mada17 (1,920 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Slava Domnului ca nu m-am patat.Bine se spune ca daca ai fetita, te patezi (eu am baietel), insa nu stiu cat este de adevarat.Cred ca depinde de pozitia bebelusului, daca apasa pe ficat.
a raspuns lyana8520 (6,320 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Eu acum, in timpul sarcinii am un ten mai frumos ca niciodata. Nu mai am niciun cos si am tenul catifelat fara sa mai aplic atatea creme cu cate ma dadeam mai inainte.
a raspuns Melissa (340 puncte) acum 3 ani

Intrebari relationate

+1 vot
16 raspunsuri
a intrebat lyana8520 (6,320 puncte) acum 4 ani in categoria Sarcina si Nasterea
0 voturi
9 raspunsuri
0 voturi
33 raspunsuri
a intrebat laviniad (7,940 puncte) acum 4 ani in categoria Sarcina si Nasterea
0 voturi
6 raspunsuri