Iata cateva aplicatii pe care ar trebui sa le testezi:
AAAD
AAAD este o aplicatie care faciliteaza instalarea aplicatiilor Android Auto care nu sunt disponibile in Google Play. Incepand de astazi, va permite sa instalati Carstream, Fermata Auto, Screen2Auto, AA Mirror, AStrem, AA Mirror Plus, Performance Monitor, AA Passenger, Widget-uri pentru Android Auto si Nav2Contacts. AAAD nu este disponibil nici pe Google Play, asa ca trebuie sa-l descarcati de pe site-ul lor si sa instalati APK-ul pe telefon.
Dupa ce il deschideti, vi se afiseaza un meniu cu cateva aplicatii Android Auto pregatite pentru a fi descarcate si instalate. In cazul in care folosesti in exces aplicatiile si iti spargi displayul, poti gasi mereu un display iPhone sau pentru orice alt brand, pentru a-l inlocui.
Niagara Launcher
Exista cei care cauta un lansator care are de toate si chiar mai mult si cei care prefera ceva simplu si minimalist. Niagara Launcher face parte din acest ultim grup, afisand aplicatiile preferate pe ecranul de start si putin altceva.
Numele acestui lansator provine de la interfata sa, care se curbeaza ca o cascada atunci cand selectati o litera pentru a va arata aplicatiile care incep cu aceasta, astfel incat sa le puteti lansa. Este, intr-un fel, un lansator cu elementele de baza, pentru cei care nu doresc distractii.
Ultra Volum
Puteti personaliza aproape orice pe Android, inclusiv elemente de interfata, cum ar fi controlul volumului. Daca nu va place cel care va vine pe telefon, il puteti schimba cu aplicatii precum Ultra Volume sau Volume Styles. Ideea este simpla. In loc sa va resemnati cu designul comenzilor de volum ale telefonului, puteti alege dintre diferite teme si modele, iar in majoritatea cazurilor puteti controla designul comenzilor de volum in aproape toate detaliile.
Shadow Weather
Apple a cumparat Dark Sky si a anihilat versiunea sa pentru Android. Daca sunteti in cautarea unei aplicatii meteo hiperlocale similare, Shadow Weather este cea mai apropiata aplicatie pe care o puteti gasi in prezent pe Google Play.
Openboard
De la inchiderea Swype, lista aplicatiilor de tastatura pentru Android se limiteaza la cateva nume cunoscute. Daca sunteti in cautarea a ceva foarte asemanator cu Gboard de la Google, dar nu Gboard, o optiune similara este Openboard, un program open source. Openboard este foarte asemanatoare cu tastatura nativa a Android, gratuita, fara reclame si open source, cu un corector gramatical si independenta totala fata de bibliotecile Google. In acest moment, este putin cam slaba in ceea ce priveste personalizarea si inca nu dispune de tastarea prin gesturi.
Bing Wallpapers
Indiferent cate imagini de fundal aveti pe telefon, veti gasi cu siguranta una care sa va intereseze in colectia de imagini de fundal de la Bing. Acestea sunt acum disponibile ca aplicatie pentru Android. In Bing Wallpapers veti gasi imagini de fundal de inalta calitate, inclusiv cele mai recente fotografii publicate pe Bing, alte fotografii sortate pe categorii si puteti, de asemenea, sa folositi o anumita culoare ca fundal pentru telefon.
Citra
Citra este un emulator 3DS popular, care ne-a surprins anul acesta prin lansarea versiunii sale pentru Android. Adica, cu ajutorul acestuia aveti posibilitatea de a juca sute de jocuri Nintendo 3DS pe telefonul mobil Android, desi ROM-urile nu sunt incluse si le puteti folosi doar pe cele pe care le detineti fizic in joc.
Este un emulator gratuit, fara reclame si, desi abia a fost lansat pe Android, functioneaza destul de bine pentru o prima versiune. Veti avea nevoie, bineinteles, de un telefon mobil oarecum puternic pentru a putea emula cele mai solicitante titluri la o rata buna de FPS.