15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 0 4000 1 0 horizontal https://zopi.ro 300 true 4000 1
theme-sticky-logo-alt
Bucurie, Inspirație și O Lume Mai Roz!
Tipuri de masini de inchiriat

Tipuri de masini de inchiriat

ianuarie 4, 2023
171 Vizualizari
Odata ce ati decis unde doriti sa ridicati vehiculul si unde sa il depuneti, urmatorul lucru pe care ar trebui sa il luati in considerare este masina in cauza. Pentru ca inchirierea sa nu implice o risipa de bani si sa isi indeplineasca functia trebuie sa alegeti masina pe care o doriti constiincios tinand cont de functia pentru...

Odata ce ati decis unde doriti sa ridicati vehiculul si unde sa il depuneti, urmatorul lucru pe care ar trebui sa il luati in considerare este masina in cauza. Pentru ca inchirierea sa nu implice o risipa de bani si sa isi indeplineasca functia trebuie sa alegeti masina pe care o doriti constiincios tinand cont de functia pentru care aveti nevoie, de oamenii care o vor ocupa … Pe scurt, la ce sa va asteptati de la acea masina.

Tine cont de categoriile masinilor, de caracteristicile acestora si de performantele lor, astfel incat cea pe care o alegeti sa fie cea potrivita pentru tine si functia pe care intentionati sa o oferiti. Pretul pe care va trebui sa il platiti va depinde de numarul de zile in care o inchiriati, precum si de tipul de masina pe care il alegeti, printre alte probleme.

Politica de combustibil

Un alt factor diferentiator intre unele companii din sector si altele este politica privind combustibilii. Regula generala este ca vehiculul trebuie returnat cu aceeasi cantitate de combustibil cu care a fost colectat, dar fiecare companie are propriile reguli in ceea ce priveste realimentarea flotei sale si trebuie sa va adaptati la acestea. Exista mai multe optiuni legate de realimentarea vehiculului.

  • Livrare si returnare cu rezervor plin (plin / plin):Unele companii livreaza vehiculul cu un rezervor plin si incarca utilizatorii un depozit care este returnat la livrare in intregime in ultima zi. Aceasta este cea mai recomandata optiune, deoarece veti evita sa platiti suprataxe suplimentare!
  • Plata in avans cu rambursare:este, de asemenea, posibil sa o primiti si sa o livrati goala sau cu aceeasi cantitate de combustibil. In momentul colectarii masinii va trebui sa platiti pretul unui rezervor de combustibil plus o taxa. In cazul in care il livrati integral, vi se va rambursa ceea ce ati platit pentru depozit, dar daca nu il returnati integral, vi se va rambursa partea proportionala estimata de companie.

Plata in avans: O alta optiune este de a ridica vehiculul complet plin si de a-l returna gol. In acest caz, va trebui sa platiti la momentul scoaterii vehiculului suma stipulata de compania de inchiriere pentru umplerea acestuia.  Poti vedea detalii pe inchirieri auto bucuresti Otopeni Premierrentacar.

  • Rezervor gratuit: in aceasta modalitate, care nu este obisnuita in Spania, pretul de inchiriere de masini include primul rezervor de combustibil fara nici o taxa suplimentara atunci cand il ridicati. Utilizatorul nu trebuie sa-l returneze in starea in care a fost gasit, dar il poate livra cu rezervorul gol.

Retineti ca, daca alegeti sa il livrati complet sau este singura optiune oferita de companie, iar atunci cand  returnati masina si nu este complet plina, puteti fi taxat cu suma ramasa si este posibil sa trebuiasca sa platiti un supliment pentru gestionarea realimentarii, pe langa faptul ca va taxati fiecare litru de combustibil la un pret mai mare decat piata.

In ceea ce priveste clauza care va solicita sa livrati rezervorul vehiculului gol, retineti ca este foarte dificil sa calculati pentru a returna rezervorul gol si compania nu va rambursa cantitatea de combustibil in exces, astfel incat veti plati pentru ceva ce nu ati folosit.

De ce sa inchiriezi o masina?

Astazi, inchirierea de masini a devenit una dintre actiunile „must do” atunci cand vine vorba de calatorii, calatorii de afaceri, transporturi etc. Necesitatea sa crescanda a facut ca agentiile de inchiriere de masini sa lucreze mai flexibile si sa-si imbunatateasca performanta la locul de munca.

Si asta inseamna ca politica companiilor de inchiriere de masini este procesata astfel incat sa ofere multe avantaje clientilor sai. Si pe langa toate acestea, inchirierea de masini usureaza cu adevarat procedura de organizare a calatoriei a clientilor. Acum haideti sa vedem toate aceste avantaje si sa aflam motivele pentru care inchirierea de masini este atat de eficienta.

Ca un real avantaj considerabil putem numi o mare varietate de tipuri de vehicule pe care agentiile de inchiriere le vor oferi. Sunteti liber sa alegeti masina exacta pe care o doriti pentru perioada de inchiriere. Tipurile de masini sunt la fel de variate ca ocaziile si motivele de inchiriere. De la mici, economice si compacte pana la unele dintre cele mai mari SUV-uri si modele de masini de lux.

De asemenea, masinile si camioanele difera prin transmisia lor. Majoritatea soferilor din zilele noastre se simt confortabil cu transmisia automata, dar daca preferati manuala, veti obtine masina potrivita. Tu alegi!

Un alt mare avantaj al masinilor de inchiriat il reprezinta programele de recompense pe care agentiile de inchiriere le ofera clientilor lor fideli! Aceste programe permit clientilor sa castige reduceri si upgrade-uri gratuite. Inseamna ca loialitatea ta ca consumator va fi rasplatita! Mai mult decat atat, multe companii de carduri de credit pot aduce beneficii suplimentare pentru dvs., datorita relatiilor sale cu mai multe companii de inchiriere de masini. Nu este grozav?