15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 0 4000 1 0 horizontal https://zopi.ro 300 true 4000 1
theme-sticky-logo-alt
Bucurie, Inspirație și O Lume Mai Roz!
Cum a devenit Binance cel mai mare schimb de criptomonede din lume

Cum a devenit Binance cel mai mare schimb de criptomonede din lume?

august 22, 2022
198 Vizualizari
In 2021, Binance a tranzactionat criptomonede in valoare totala de 7,7 trilioane de dolari. Astazi, Binance este, fara indoiala, principalul schimb de criptomonede din lume in ceea ce priveste volumul tranzactiilor. Chiar si cand vine vorba de numarul de utilizatori si rata de crestere, Binance este printre cele mai importante schimburi de criptomonede din lume....

In 2021, Binance a tranzactionat criptomonede in valoare totala de 7,7 trilioane de dolari. Astazi, Binance este, fara indoiala, principalul schimb de criptomonede din lume in ceea ce priveste volumul tranzactiilor.

Chiar si cand vine vorba de numarul de utilizatori si rata de crestere, Binance este printre cele mai importante schimburi de criptomonede din lume. Fie ca este vorba de tranzactionare cu criptomonede sau de investitii in acestea, Binance este prima alegere a milioane de oameni din intreaga lume.

Impreuna cu Crypto.com, Coinbase, Kraken si alte schimburi crypto de top, Binance este forta, motorul valului de adoptare a criptomonedei care s-a extins acum in intreaga lume.

Dar cum a ajuns Binance unde este acum?

Cum poate opera o companie de un trilion de dolari fara o adresa permanenta sau un numar de contact?

Sa aflam.

Prin ce se diferentiaza Binance de alte schimburi de criptomonede

Binance este unul dintre cei mai vechi participanti in cursa schimburilor crypto. A obtinut avantajul primului venit fara doar si poate. Dar inainte de a intra in ascensiunea Binance, trebuie sa vorbim despre fondatorul sau, legendarul ChangPeng ZH Zhao.

Zhao era deja un dezvoltator de software in China, cu mult inainte de aparitia Binance. A dezvoltat Fusion Systems in 2005, care a fost un succes urias in bursa de valori. Dupa aceea, Zhao s-a alaturat Blockchain.info. El a fost al treilea membru fondator al acestui popular portofel de criptomonede. A fost, de asemenea, CTO (director tehnologic) al OKCoin pentru o scurta perioada de timp.

Dupa cum putem vedea de aici, CZ a cautat mereu modalitati de a avea un impact semnificativ in lumea fintech-ului. Contributiile lui ii adusesera deja un renume, dar nu dorea sa se opreasca aici. Aceasta unitate il diferentiaza Changpeng CZ Zhao de alti fondatori si, in consecinta, de alte schimburi de criptomonede.

Cand exploram cresterea Binance, trebuie sa exploram si dezvoltarea fondatorului sau. Changpeng Zhao ramane unul dintre cele mai enigmatice personaje din spatiul crypto – un spatiu in care exista deja multe personaje enigmatice.

Cele mai bune caracteristici ale Binance

Cele mai bune caracteristici ale Binance

Binance gazduieste mai multe monede decat orice alt schimb de criptomonede. Faptul ca exista putere in cifre se reflecta aici. Multi oameni nu se gandesc de doua ori inainte de a se inscrie la Binance, deoarece sunt sanse ca moneda pe care doresc sa o cumpere sa fie deja acolo.

Un alt domeniu in care Binance face o treaba excelenta este interfata utilizatorului. Binance este foarte usor de utilizat, iar platforma a facut ca criptomonedele sa fie cu adevarat mainstream. Puteti folosi o serie de optiuni de plata pentru a cumpara criptomonede in Binance.

Procesul general de cumparare si vanzare de criptomonede in Binance este de neegalat. Mai mult, API-ul Binance faciliteaza automatizarea procesului de tranzactionare cripto si le permite utilizatorilor sa creeze boti de tranzactionare cripto.

Asistenta clientilor este un alt domeniu in care Binance face o treaba foarte buna. Majoritatea utilizatorilor nu au plangeri cand vine vorba de rezolvarea erorilor si problemelor. Multe schimburi submineaza importanta de a avea o echipa de asistenta a clientilor prompta si activa. Binance nu a facut aceasta greseala. Acesta este unul dintre numeroasele motive pentru care Binance este inaintea oricarui alt schimb de criptomonede.

Numele brandului Binance

Binance a reusit sa-si faca numele sinonim cu schimburile de criptomonede. Este o lovitura de maestru din perspectiva marketingului. Astazi, cand ne gandim la schimburile de criptomonede, ne gandim invariabil si la Binance.

Numele de brand al Binance este unul dintre cele mai importante motive din spatele popularitatii sale. De asemenea, partial, se datoreaza faptului ca Binance a intrat atat de devreme pe scena schimburilor cripto, dar si usurintei cu care a ajuns la cunostinta publicului.

In acest moment, trebuie sa va intrebati de ce, desi numele Binance a fost pangarit de mai multe ori, cum de nu si-a pierdut inca puterea? Exista doua raspunsuri la aceasta intrebare. In primul rand, utilizatorii obisnuiti cu Binance nu doresc sa schimbe platforma. In al doilea rand, majoritatea oamenilor au incredere in Binance, indiferent de ce spune mass-media. O parte din aceasta se datoreaza si faptului ca, in general, comunitatea cripto este suspicioasa fata de mijloacele mass-media dominante.

Binance s-a ramificat, de asemenea, cu succes pentru a-si proteja pozitia juridica. Desi acest lucru nu a avut intotdeauna succes, utilizatorii de baza ai Binance s-au pastrat intotdeauna la schimbul ales.

Numele comercial al Binance nu a scazut, in ciuda multor acuzatii impotriva companiei. Unele dintre acuzatii sunt mult mai severe decat altele, iar unele i-au afectat semnificativ reputatia. De fiecare data, Binance a gasit o modalitate de a reveni si de a-si restabili pozitia pe piata.

Acestea fiind spuse, este crucial sa vorbim despre controversele din jurul celui mai mare schimb de criptomonede din lume.

Binance si controversele

Honk Kong, Japonia, China, Regatul Unit, Statele Unite – sunt doar cateva dintre tarile in care Binance s-a confruntat cu probleme de reglementare. Drept urmare, Binance si-a schimbat sediul de mai multe ori. Binance nu si-a revenit inca din toate acuzatiile si exista diverse acuzatii active impotriva companiei.

Este de remarcat faptul ca, indiferent de controversa, Binance a gasit intotdeauna o cale de iesire. Capacitatea de a manevra rapid intreaga unitate de la o tara la alta a ajutat Binance sa supravietuiasca tuturor adversitatilor.

Unele dintre controversele legate de Binance sunt mai grave decat altele. In alte cazuri, problema legala este intr-adevar problema de reglementare. Avand in vedere atitudinea generala a factorilor de decizie fata de cripto, nu este surprinzator faptul ca Binance s-a confruntat cu multa caldura din partea lor.

Provocarile cu care se confrunta Binance

Provocarile cu care se confrunta Binance

Binance conduce cursa schimburilor de cripto, dar este oare castigatorul clar? Nu atat de mult, mai ales dupa ascensiunea Coinbase. Alte schimburi de criptomonede, cum ar fi Crypto.com, apar, de asemenea, si in curand pot reprezenta o provocare pentru Binance.

Un alt domeniu in care Binance mai are de lucru este conformitatea. Acuzatiile repetate din partea diferitelor organisme de reglementare indica faptul ca exista intr-adevar ceva in neregula cu gestionarea conformitatii de catre Binance. Daca Binance nu abordeaza si rezolva aceasta problema, succesul continuu al platformei va deveni indoielnic.

Binance are, de asemenea, potentialul de a face tranzactionarea cripto mai populara decat este acum. De asemenea, va juca un rol-cheie in cresterea ratelor de adoptare a criptomonedei. In afara de asta, Binance este, de asemenea, un centru lider de resurse si educatie pentru criptomonede. Daca Binance continua sa se imbunatateasca in aceste domenii, isi va consolida si mai mult pozitia de cel mai bun schimb de criptomonede din lume.