15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 0 4000 1 0 horizontal https://zopi.ro 300 true 4000 1
theme-sticky-logo-alt
Bucurie, Inspirație și O Lume Mai Roz!
Comercializează cei mai  frumoși brazi de Crăciun!

Comercializează cei mai  frumoși brazi de Crăciun!

iulie 8, 2022
150 Vizualizari
Se apropie perioada sărbătorilor și vrei să oferi clienților tăi doar produse de calitate și la oferte de nerefuzat? Dacă vrei ca afacerea ta să aibă succes într-o perioadă atât de ofertantă, este important să te remarci printre competitorii tăi cu produse de cea mai bună calitate și bineînțeles, în pas cu noile tendințe. În…

Se apropie perioada sărbătorilor și vrei să oferi clienților tăi doar produse de calitate și la oferte de nerefuzat? Dacă vrei ca afacerea ta să aibă succes într-o perioadă atât de ofertantă, este important să te remarci printre competitorii tăi cu produse de cea mai bună calitate și bineînțeles, în pas cu noile tendințe.

În materie de brazi de Crăciun este dificil să mai vii cu ceva nou pentru clienții tăi, dar nu imposibil! Dacă ești în căutare de brazi artificiali engros care să se remarce în orașul tău, nu trebuie decât să plasezi o comandă pe brazicraciun.net. Avem modele care vor cuceri pe oricine, indiferent de gusturi.

Design-uri pentru toată lumea

În funcție de gusturile personale, există câte un brad potrivit pentru fiecare. Dacă clienții tăi au o tematică anume prestabilită, tot ce trebuie să faci este să le prezinți următoarele modele de brazi artificiali care fac furori printre preferințele acestui an:

  1. Brazi de Crăciun cu leduri – o instalație poate fi o bătaie de cap atunci când vrei să o pui într-un mod cât mai estetic în brad, fără să găsești cabluri atârnând peste tot. Totodată, acestea sunt greu de incorporat, astfel încât să iasă luminițele în evidență și nu firele. În timpul nopții acest aspect nu reprezintă o problemă, dar în timpul zilei, aspectul este mai puțin plăcut dacă nu acorzi suficientă atenție acestui detaliu.
  2. Moldele care imită alte tipuri de copaci de conifere – pinul, molidul albastru sau cel obișnuit sunt și ei printre preferințele cumpărătorilor, datorită aspectului lor deosebit. Sunt o trecerea de la bradul clasic de Crăciun și se potrivesc perfect cu decorațiile de crăciun de orice fel. Modelele bogate vor avea un efect vizual autentic și de efect păstrând ideea clasică de pom de Crăciun, fără a se da de gol că nu sunt chiar alegerea tradițională.
  3. Brazi artificiali cu vârfuri colorate sau ninse – acest tip de brazi artificiali sunt puțin mai ieșiți din comun, ceea ce îi face și atât de îndrăgiți. Aspectul deosebit pe care îl au conturează un decor veridic de iarnă ca în povești. Nimic nu se compară cu detaliile colorate care duc cu gândul la iernile de altă dată, cu multă ninsoare și priveliști superbe și atmosferă de basm.
  4. Brazi artificiali cu ac moale – acest model de brazi sunt perfecte pentru familiile cu copii mici, deoarece aceștia pot participa fără probleme la împodobirea bradului de Crăciun. Brazii cu ace prea tari îi pot răni și decorațiile sunt mai dificil de prins pentru cei mici. Astfel, prin achiziționarea unuia cu ac moale, decorarea bradului poate fi o activitate foarte relaxantă de familie la care poate participa fiecare membru.

Contactează-ne și vei avea parte de cei mai frumoși și mai calitativi brazi de pe piață. Consultă catalogul nostru online și nu ezita să ne pui întrebări despre ofertele și produsele noastre. Ne găsești atât telefonic, cât și online, pe email sau folosind formularul online. Oferă sărbătorilor farmecul de altădată cu ajutorul unor brazi artificiali deosebiți.