15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 0 4000 1 0 horizontal https://zopi.ro 300 true 4000 1
theme-sticky-logo-alt
Bucurie, Inspirație și O Lume Mai Roz!
Căruciorul pentru copii și stilul de viață al părinților

Căruciorul pentru copii și stilul de viață al părinților

februarie 17, 2022
128 Vizualizari
Te numeri printre părinții fără experiență și aflați la început de drum în tot ceea ce implică articolele necesare unui bebeluș? Cu siguranță că un cărucior pentru bebe se regăsește pe lista ta de cumpărături. Piața este deosebit de ofertantă la acest capitol, lucru care îngreunează drumul către alegerea căruciorului ideal. Așadar, stabilește următoarele detalii...

Te numeri printre părinții fără experiență și aflați la început de drum în tot ceea ce implică articolele necesare unui bebeluș? Cu siguranță că un cărucior pentru bebe se regăsește pe lista ta de cumpărături. Piața este deosebit de ofertantă la acest capitol, lucru care îngreunează drumul către alegerea căruciorului ideal.

Așadar, stabilește următoarele detalii înainte de a porni la cumpărături:

  1. Zona în care locuiești

Dacă locuiești la oraș, îți dorești un cărucior ușor de manevrat și rezistent la diferite condiții de drum și care să se plieze corespunzător pentru depozitarea în spații înguste, tipice unui apartament de bloc.

Dacă locuiești la sat, îți recomandăm un cărucior cu roți mari și suspensii, indicate pentru drumurile pietruite sau cu denivelări.

2.Tabieturile părinților

Sunteți niște părinți activi care iubesc drumurile și călătoriile? Cărucioarele concepute pentru stilul de viață activ sunt cele care devin compacte după ce se pliază. Un model de cărucior copii BABYZEN YOYO² Sport Ultracompact poate fi așezat în portbagaj sau în spațiul pentru bagaje de mână din avion.

Dacă obișnuiești să faci jogging și plănuiești să iei copilul cu tine, există cărucioare de tip jogging care fac față nevoilor în acest context.

Dacă mergi adesea la cumpărături, trebuie să iei în calcul modelul de cărucior cu spațiu pentru depozitarea și organizarea plaselor cu alimente.

3.Accesoriile indispensabile pentru confort și stabilitate

Multe cărucioare vin cu avantaje suplimentare precum: fereastră transparentă pentru supravegherea micuțului, loc pentru depozitarea bagajelor, textile impermeabile și de protecție UV, roți gonflabile, suspensii, centură în 5 puncte, etc. Deși par niște mofturi, acestea sunt aspecte vitale confortul și siguranța la nivel optim în timpul deplasărilor.

Ce cărucioare îți sugerăm pentru bebelușul tău

Cărucioarele sport sunt cele mai populare categorii de cărucioare. Sunt ieftine, ușor de manevrat și practice. Le poți împinge sau transporta pe scări, în funcție de situație. Se numără printre cele mai ieftine cărucioare pentru bebeluși. Există modele care prezintă suspensii, ceea ce înseamnă că pot fi manevrate inclusiv pe terenuri accidentate.

Spătarul poate fi ajustat în mai multe poziții, în funcție de nevoile și confortul copilului. Cărucioarele sport sunt adaptate pentru ieșirile în parc, călătorii ocazionale, sau cumpărături.

Cărucioarele 3 în 1, includ un landou, scaun auto și căruciorul. Cărucioarele pentru bebeluși de tip 2 în 1 implică doar scaun auto și cărucior, ori cărucior și landou. Primul avantaj al acestora este acela că economisești mai mulți bani și nu mai cheltui pe un scaun auto sau landou separate.

Mai mult, cel mic poate fi transportat din mașină sau din casă fără a-l trezi. Aceste modele sunt perfecte indiferent de vârstă. Landoul este gândit pentru nou născuți, dar când bebelușul va crește, căruciorul poate fi utilizat în varianta sport.

Mulți părinți se întreabă dacă un cărucior este într-adevăr o necesitate sau doar un moft. Cărucioarele pot fi foarte scumpe, dar te asigur că găsești și modele la prețuri rezonabile și care servesc cu succes numeroase nevoi, atât ale tale, cât și ale copilului.