15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 0 4000 1 0 horizontal https://zopi.ro 300 true 4000 1
theme-sticky-logo-alt
Bucurie, Inspirație și O Lume Mai Roz!
Sfaturi pentru a te ajuta sa iti gasesti apartamentul cu doua dormitoare potrivit

Sfaturi pentru a te ajuta sa iti gasesti apartamentul cu doua dormitoare potrivit

decembrie 5, 2022
125 Vizualizari
Atunci cand doresti sa cumperi o locuinta, unul dintre aspectele de care trebuie sa ti cont este daca locuinta va fi sau nu o investitie fixa sau flexibila. Cat timp vei locui in locuinta si ce poti face pentru a o face mai confortabila sau mai adaptabila in timp? In mod inevitabil, cu cat locuiesti...

Atunci cand doresti sa cumperi o locuinta, unul dintre aspectele de care trebuie sa ti cont este daca locuinta va fi sau nu o investitie fixa sau flexibila. Cat timp vei locui in locuinta si ce poti face pentru a o face mai confortabila sau mai adaptabila in timp? In mod inevitabil, cu cat locuiesti mai mult timp intr-o casa, cu atat mai mult vei dori sa o faci sa fie a ta.

Aici intervine cumpararea unui apartament 2 camere Presidentresidence – cladirile de apartamente sunt construite de obicei pentru a fi modernizate si modificate in timp, astfel incat poti avea o mai mare flexibilitate in ceea ce priveste ceea ce poti face la casa ta. Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand cauti un apartament!

Care sunt beneficiile unui apartament cu 2 camere?

A locui intr-un apartament cu doua dormitoare poate fi foarte benefic din cateva motive. Un beneficiu major este ca vei avea mai mult spatiu. Acest lucru este perfect daca locuiesti singur si doresti sa folosesti camera de oaspeti pe post de birou. Atunci cand locuiesti intr-un apartament cu doua dormitoare, vei avea mai mult spatiu de depozitare si diverse facilitati pe care vei ajunge sa le apreciezi: poti transforma o camera intr-o zona de relaxare daca ai un anumit hobby. De exemplu, daca iti place sa schiezi, iti poti depozita acolo echipamentul.

Ce fel de apartament cauti?

Atunci cand cauti un apartament, trebuie sa iei in considerare cateva lucruri. Unul dintre cei mai importanti factori este tipul de apartament in care ai dori sa locuiesti. Doresti sa locuiesti intr-o comunitate de apartamente standard sau intr-un apartament de lux? Un alt factor important de luat in considerare este locatia. Cu cat apartamentul este mai aproape de metrou si de magazine, cu atat mai bine.

Atunci cand cauti un apartament, sunt recomandate apartamentele President Residence cu 2 dormitoare. Acestea sunt situate aproape de magazine, ceea ce este important. In plus, sunt apartamente standard. Daca iti doresti un apartament de lux, President Residence s-ar putea sa fie alegerea potrivita pentru tine. De asemenea, daca esti in cautarea unui apartament accesibil, aproape de oras, acest complex este alegerea perfecta.

Cum iti dai seama daca apartamentul este potrivit pentru tine?

Decizia de a locui intr-un complex de apartamente poate fi o decizie dificila. Exista atat de multe tipuri, dimensiuni si amenajari diferite din care poti alege, incat poate fi dificil sa decizi care este cel mai potrivit pentru tine. S-ar putea sa te intrebi daca dispunerea complexului este buna, daca amenajarea este bine intretinuta sau daca starea exterioara este buna.

O modalitate de a evalua acesti factori este sa programezi cateva vizionari. Cand intri pe proprietate, noteaza totul. Cat de bine este intretinuta amenajarea peisagistica? Starea exterioara este buna? Cladirea este in stare buna in general?

Odata ce aveti o idee buna despre calitatea acestor factori, puteti lua o decizie cu privire la complexul care vi se potriveste.

Cum sunt vazute apartamentele de lux in lume?

Un apartament de lux este un tip de apartament care are scopul de a oferi ocupantului sau niveluri de confort, calitate si comoditate mai ridicate decat media. In timp ce termenul este adesea folosit pentru a descrie apartamentele obisnuite de lux, sau chiar apartamentele tipice ca o forma de marketing aspirational, un adevarat apartament de lux este unul care este diferit definit ca fiind in primele 10% dintre tranzactiile de pe piata,  sau avand o valoare totala de peste 4–5 milioane USD, apartamentele „ultra-luxe” fiind evaluate peste 10 milioane USD.

Cu toate acestea, poate insemna si orice apartament cu facilitati suplimentare, precum portar , studiouri de yoga sau piste de bowling , printre altele.

Termenul de „apartament de lux” a fost folosit inca din epoca postbelica, desi definitia lui a fost mai putin grandioasa decat in ​​ultima vreme. In anii 1980, de exemplu, a avea un portar pentru cladire era suficient pentru a marca un apartament drept de lux. Concurenta pentru realizarea celui mai luxos apartament a crescut din cauza cresterii internetului, care a permis potentialilor cumparatori sa verifice incrucisarea listelor de apartamente.

Incepand cu 2016, trei din fiecare patru cladiri de apartamente noi din Statele Unite erau modele de lux destinate cumparatorilor de lux.  Acest boom de lux este centrat in orasele americane cu cea mai rapida crestere, dar include si orase mai mici, mai putin dense.  A fost legata de miscarea americanilor instariti din suburbii catre orase, cunoscuta si sub numele de Marea inversare.

Anii 2010 au fost marcati de constructia multor turnuri noi de condominii de lux in New York City, adesea atragand cumparatorii bogati de peste mari, cum ar fi One57 si Central Park Tower.  Billionaire’s Row a devenit cunoscut ca locatia multor dintre aceste turnuri. Williamsburg, Brooklyn a avut cea mai mare crestere a chiriei, crescand cu 54% in medie din 2010 pana in 2019.

Vanturile economice globale si schimbarile nefavorabile ale impozitelor pe proprietate si pe transfer au racit cererea, provocand o exces de apartamente de lux nevandute.  Incepand cu 2019, unul din patru apartamente de lux care au fost construite din 2013 au fost nevandute.