15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 0 4000 1 0 horizontal https://zopi.ro 300 true 4000 1
theme-sticky-logo-alt
Bucurie, Inspirație și O Lume Mai Roz!
Ce este o casa inteligenta care functioneaza cu automatizarea casei?

Ce este o casa inteligenta care functioneaza cu automatizarea casei?

decembrie 3, 2021
157 Vizualizari
Automatizarea locuintei este setul de obiecte si aplicatii conectate care iti transforma casa intr-o casa inteligenta, gata sa iti usureze viata in toate domeniile vietii de zi cu zi. Ce este o casa inteligenta? Internet, obiecte conectate si automatizare a locuintei: acesta este trio-ul care a facut posibila aparitia casei inteligente. Dar la ce anume…

Automatizarea locuintei este setul de obiecte si aplicatii conectate care iti transforma casa intr-o casa inteligenta, gata sa iti usureze viata in toate domeniile vietii de zi cu zi.

Ce este o casa inteligenta?

Internet, obiecte conectate si automatizare a locuintei: acesta este trio-ul care a facut posibila aparitia casei inteligente. Dar la ce anume ne referim cand vorbim despre o casa inteligenta Salus Controls? Ce este o casa inteligenta si ce caracteristici ai la dispozitie astazi?

Pe scurt, o casa inteligenta este o locuinta in care diversele elemente (incalzire, iluminat, prize multiple, alarme, dispozitive de supraveghere video etc.) pot fi controlate din aplicatii mobile, disponibile pe smartphone-uri sau tablete. Programare automatizare!

La ce se foloseste automatizarea locuintei?

Sa-ti faci casa inteligenta inseamna in primul rand sa oferi confort si siguranta ocupantilor. Prin echipamente controlate de la distanta, este posibil sa modifici temperatura, sa controlezi iluminatul sau sa verifici ca nimeni nu vine acasa in lipsa ta.

Confortul este asigurat de o utilizare mai intuitiva a dispozitivelor. O casa conectata devine o casa 100% multimedia: radioul sau muzica te urmaresc in toate camerele si poti lansa o aplicatie folosind vocea (multumita difuzoarelor inteligente).

Casa conectata si economii de energie

Locuintele automatizate devin, de asemenea, mai eficiente din punct de vedere energetic. Cand incalzirea este modulata cu un nou  termostat inteligent si luminile se sting cand incaperile sunt goale, economisesti cantitati semnificative de energie electrica. Gata cu deseurile inutile!

Casa conectata si securitate

In ceea ce priveste siguranta, casa inteligenta iti permite sa dormi linistit in orice moment, chiar si atunci cand pleci in vacanta. E simplu, se poate programa luminile astfel incat sa se aprinda de la sine si rulourile astfel incat sa coboare la lasarea noptii. Ele devin autonome!

In plus, alarmele, camerele de supraveghere sau detectoarele tale de intruziune sunt, de asemenea, programabile si controlabile de la distanta. Acest lucru poate fi linistitor pentru persoanele in varsta, de exemplu, sau atunci cand nu esti acasa. Si asta este doar o parte din ceea ce poate face casa conectata pentru tine.

Salus iti ofera sa iti transformi casa intr-o casa inteligenta folosind o intreaga gama de solutii menite sa iti imbunatateasca confortul sau siguranta.

Conecteaza-ti casa

Majoritatea acestor solutii functioneaza folosind o aplicatie mobila instalata pe smartphone sau tableta, fara a fi nevoie de un computer. De exemplu, vei avea posibilitatea de a controla inchiderea si deschiderea rulourilor, de a controla iluminatul exterior si interior, de a-ti reduce consumul de energie prin controlul incalzirii, si in plus este bine pentru mediu si pentru clientii tai. Vei vedea cum facturile la energie sunt mult mai mici daca ai o casa inteligenta! Poti chiar instala senzori capabili sa detecteze intruziunile in casa ta, acestia declansand sistemul de alarma.

Arunca o privire la pagina Salus pentru a afla cum sa conectezii aceste dispozitive si obiecte conectate si, astfel, sa iti faci casa si mai inteligenta! Salus comercializeaza pe piata propriile brand-uri de termostate si sisteme pentru energie regenerabila pentru a face oamenilor viata mai sigura, eficienta si confortabila.