15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 0 4000 1 0 horizontal https://zopi.ro 300 true 4000 1
theme-sticky-logo-alt
Bucurie, Inspirație și O Lume Mai Roz!
5 avantaje ale unei turbosuflante reconditionate

5 avantaje ale unei turbosuflante reconditionate

noiembrie 29, 2021
139 Vizualizari
Turbosuflantele sunt o parte esentiala a motorului unei masini. Isi pot creste semnificativ puterea fara a creste semnificativ greutatea. Dar, ca toate piesele, se uzeaza. Care sunt avantajele unei turbosuflante reconditionate Romania? Ce sa faci cand turbo-ul tau se uzeaza? Ce inseamna schimbul standard al unui turbo? Schimbul standard este un serviciu profesional prestat ca…

Turbosuflantele sunt o parte esentiala a motorului unei masini. Isi pot creste semnificativ puterea fara a creste semnificativ greutatea. Dar, ca toate piesele, se uzeaza. Care sunt avantajele unei turbosuflante reconditionate Romania? Ce sa faci cand turbo-ul tau se uzeaza?

Ce inseamna schimbul standard al unui turbo?

Schimbul standard este un serviciu profesional prestat ca un serviciu specializat. Consta in inlocuirea tuturor componentelor defecte ale turbo-ului cu altele noi prin pasi specifici pentru echilibrarea dinamica. Prin urmare, schimbul turbo standard nu este echivalent cu o simpla reparatie; deci nu presupune reparatii la piesele uzate.

Cu alte cuvinte, schimbul turbo standard inseamna inlocuirea tuturor pieselor uzate si a defectelor din interiorul vechiului turbocompresor cu altele noi, singura exceptie fiind carcasa turbo care va fi identica. Acest proces implica si o garantie.

Care sunt avantajele unui turbo?

Dups cum am spus mai sus, turbo este o parte importanta a unui motor. Iata cinci avantaje ale turbosuflantelor reconditionate in Romania:

– Economic

Primul avantaj al turbo-urilor reconditionate este ca sunt foarte economice. In primul rand, sunt mult mai ieftine decat turbosuflantele pe care trebuie sa le cumperi noi. Deci, un turbo standard de schimb poate costa cu pana la 50% mai putin decat un turbo nou. In plus, turbo-urile reconditionate consuma mai putin combustibil.

– Ecologic

Alegand o piesa in schimbul standardului, faci un gest in favoarea mediului. Intr-adevar, prelucrarea si manipularea unei piese de schimb standard raman foarte scazute in comparatie cu aceeasi piesa noua.

Acesta din urma a trecut, de fapt, deja prin diverse faze precum extractia si prelucrare materiilor prime, evaluarea metalelor si constructia pieselor. In plus, promovezi afacerile locale, deoarece fabricile sunt adesea situate in tara de vanzare. De asemenea, turbocompresoarele ard combustibilul cu mai mult oxigen; au tendinta de a-l arde mai complet si mai curat, producand mai putina poluare a aerului.

– Functional

Este important de mentionat ca turbo-urile reconditionate ofera aceeasi calitate ca si turbo-urile noi. Singura diferenta este ca turbosuflantele reconditionate in Romania sunt de obicei demontate si curatate, iar toate piesele mobile sunt inlocuite cu altele noi. Alte piese, cum ar fi carcasa compresorului, nu necesita o inlocuire majora, deoarece sunt in mare parte invulnerabile la uzura normala.

Astfel, turbo-urile reconditionate au un aspect vizual destul de asemanator cu cel al turbo-urilor noi.

– Disponibilitate mare

O gama larga de turbo sunt disponibile pentru schimb standard. De asemenea, poti comanda turbo-ul tau in Romania, in magazine sau pe site-uri de comert electronic specializate in acest domeniu.

– Garantie

De obicei, durata de viata a unui nou turbo este de aproximativ 200.000 de kilometri. Turbo-urile reconditionate in Romania au o garantie care poate varia de la 12 la 24 de luni.

Cum se reconditioneaza turbo-ul?

Intre reabilitare si curatare, nu exista niciun semn de egalitate. Procesul consta in general din trei etape principale:

– Demontarea, curatarea si identificarea problemelor turbo;

– Inlocuirea pieselor defecte, echilibrarea ansamblului central si efectuarea verificarilor prealabile;

– Testul final, reasamblarea si verificarea functionarii vehiculului.