15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 0 4000 1 0 horizontal https://zopi.ro 300 true 4000 1
theme-sticky-logo-alt
Bucurie, Inspirație și O Lume Mai Roz!
Ce aplicatii trebuie sa ai instalate cand pornesti intr-o calatorie?

Ce aplicatii trebuie sa ai instalate cand pornesti intr-o calatorie?

aprilie 13, 2022
133 Vizualizari
Calatoriile sunt extrem de palpitante pentr marea majoritate a lumii, fapt pentru care acestia incearca itntodeauna sa isi instaleze anumite aplicatii pe mobil care sa fie extrem de utile, in special atunci cand intampina diferite probleme. Totusi, in cazul in care ai la indemana aplicatiile care sunt potriivte pentru tine, atunci vei putea fi sigur…

Calatoriile sunt extrem de palpitante pentr marea majoritate a lumii, fapt pentru care acestia incearca itntodeauna sa isi instaleze anumite aplicatii pe mobil care sa fie extrem de utile, in special atunci cand intampina diferite probleme.

Totusi, in cazul in care ai la indemana aplicatiile care sunt potriivte pentru tine, atunci vei putea fi sigur de faptul ca iti vei putea rezolva complet toate problemele. Printre cele mai populare aplicatii se numara intotdeauna si:

  1. Waze

Daca ai nevoie sa calatoresti dintr-un loc in altul, atunci waze este aplciatie care nu ar trebui sa lipseasca din lista ta de descarcari, datorita faptului ca aceasta este extrem de utila mai ales atunci cand vine vorba de calatorii extrem de lungi, pe trasee complet necunoscute. Prin intermediul Waze vei avea posibilitatea sa observi care sunt cele mai potrivite trasee pentru tine si totodata, vei putea stii cu siguranta cum vei putea ajunge la destinatie.

De cele mai multe ori aplicatia prezinta si anumite aspecte pozitive, care sunt greu de gasit la alte aplicatii de tip GPS, iar aceasta este reprezentata de chatul intre participantii la trafic. Doar printr-un simplu tap vei putea stii cu siguranta ceeea ce spun celelalte persoane. Uneori nu veti putea folosi Waze din cauza bateriei descarcate, caz in care recomandam o vizita la inlocuire baterie Xiaomi.

  1. Translate

In mod clar, daca te decizi sa calatoresti intr-o tara straina, unde nu se vorbeste una dintre limbile pe care tu le cunosti, atunci vei avea nevoie in mod cert de o aplicatie care sa poata traduce in mod rapid limbile de care ai nevoie.

Pe langa faptul ca poti folosi toolurile de la Google, in Magazin Play sau pe App Store vei putea gasi numeroasse aplicatii care sunt special destinate traduslui textelor. Pritnre acestea, de cele mai multe ori se numara aplicatiile care prezinta text, precum si aplciatiile care preiznta functii vocale, in asa masura incat tu sa ptoi fi sigur de faptul ca intotdeauna comunici in mod corect, iar persoanele de langa tine vor reusi sa te inteleaga in mod clar.

  1. AirBnb

De altfel, mai ales atunci cand calatoresti in zone pe care nu le stii, dar ai un buget bine definit, atunci va trebui intotdeauna sa ai la indemana si o aplicatie care sa corespunda in totaltiate cu banii pe care tu vrei sa ii ivnestesti in cazari. Astfel ca, poti intotdauna sa instalezi AirBnB, in asa masura incat tu sa poti fi sigur de faptul ca intotdeauna vei avea posibilitatea sa vizualizezi diferite tipuri de proprietati care ti se potrivesc in totaltiate.

Mai mult de atat, vei putea fi sigur si de faptul ca vei putea opta chiar si pentru anumite tipuri de proprietati, care ti se potrivesc in totalitate. In acest mod, vei stii si faptul ca proprietatea este decorata conform asteptarilor tale, iar in cele din urma vei putea petrece timp de calitate alaturi de cei dragi tie.

Pe airbnb vei putea gasi numeroase proprietati care au diferite preturi, fapt epntru care niciodata nu te vei plicitisi in momentul in care cauti un anumit apartament care sa fie potriivt pentru tine.