15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 0 4000 1 0 horizontal https://zopi.ro 300 true 4000 1
theme-sticky-logo-alt
Bucurie, Inspirație și O Lume Mai Roz!
Colantarile auto  - ce avantaje ofera?

Colantarile auto  – ce avantaje ofera?

noiembrie 24, 2022
124 Vizualizari
Versatilitatea colantului pentru masini va permite sa schimbati culoarea vehiculului dumneavoastra modificandu-i complet sau partial aspectul intr-un mod confortabil si usor detasabil, dar stiti deja care sunt principalele sale caracteristici si tot ceea ce poate face acest produs inovator pentru dvs.? Noi va oferim o mare varietate de optiuni, combinatii si stiluri pentru vehiculul dvs. Aveti un…

Versatilitatea colantului pentru masini va permite sa schimbati culoarea vehiculului dumneavoastra modificandu-i complet sau partial aspectul intr-un mod confortabil si usor detasabil, dar stiti deja care sunt principalele sale caracteristici si tot ceea ce poate face acest produs inovator pentru dvs.?

Noi va oferim o mare varietate de optiuni, combinatii si stiluri pentru vehiculul dvs. Aveti un catalog larg de colant de diferite culori, texturi si finisaje. Cu un colant pentru masini intregi vei stabili o tendinta care sa ofere un aspect inconfundabil masinii tale.

Va oferim diferite tipuri de colant pentru masini, de la benzi laterale pentru exterior, pana la colant pentru mulurile interioare ale masinii tale. Optiunile sunt nelimitate. Daca toate acestea nu va plac, puteti opta pentru gama de colantari de imprimare digitala, care sunt, practic, autocolante personalizate dupa bunul plac, si astfel masina dv poate avea orice design va imaginati si modele originale care amesteca texte si imagini, limita este stabilita de imaginatia dv. Vezi aici mai multe despe colantari auto.

Caracteristicile colantului il fac ideal pentru personalizarea vehiculului. Sunt foi autoadezive personalizabile, de inalta calitate, rezistente si usor de instalat.

De asemenea, acestea sunt usor detasabile si protejeaza suprafata vehiculului.

Da o nota speciala masinii dv , imbunatatindu-i aspectul si protejand placa masinii. Colantarea  garanteaza o protectie maxima impotriva zgarieturilor si agresiunilor din partea elementelor externe, cum ar fi pietrisul etc. Daca masina dv are deja suprafata deteriorata, aplicatia de colant o va face sa arate ca noua, deoarece va arata vopsita odata terminata.

Cu aplicarea de colantari auto personalizate, va fi capabil sa se  ofere schimbare de imagine a vehiculului dumneavoastra. Daca doriti sa-i dati o nota diferita si distinctiva, puteti alege sa o acoperiti complet sau doar  unele dintre partile sale, schimband astfel aspectul obisnuit.

Cum de a “ imbraca” masina in colant 

Daca doriti sa va colantati masina acum exista toti pasii pentru a fi  pastrati in minte … astfel incat sa nu uitati nimic!:

  • Spalati masina. Spalarea temeinica a vehiculului este primul pas inainte de a face  orice altceva. Ceea ce nu ar trebui sa faceti in nici un caz este sa lustruiti masina,  pentru ca astfel colantul nu s-ar lipi corespunzator. Pentru a o  usca, o carpa curata din microfibra o va lasa, in schimb, curata.
  • Exista produse, care sunt destinate sa decontamineze vehiculul bine pentru a putea pune colantul mai tarziu. Si aici ne intoarcem la panza din microfibra… Deoarece odata ce este bine decontaminat vehiculul cu o cantitate adecvata de produs (este important sa nu exagerati chiar daca este in pulverizare), panza din microfibra va elimina orice reziduu posibil.

Ce avantaje are colantarea unei masini?

Primul avantaj este ca durata de montaj a colantului pe masina este mult mai scurt ecat vopsirea masinii. Pretul difera in functie de multiplii factori cum ar fi : modelul masinii, cantitatea de colant folosit cat si tipul ales, culoare etc.

Continuam sa enumeram avantaje ale colantului: protejeaza vopseaua originala, schimba aspectul masinii instant, culori atragatoare, preturi decente.

De ce foarte multi cumparatori aleg culoarea alba pentru masinile lor?

Producatorii de automobile, cu exceptia Honda, au de obicei culoarea alba in partea de jos a listei de preturi. Costul picturii este mai mic atunci cand vorbim alb. Acestea fiind spuse, de obicei, clientii cauta sa economiseasca cat mai mult posibil. Desigur, de ce sa nu economisiti cativa dolari?

Albul este cea mai deschisa culoare pe care o poti alege pentru masina. Si un fapt interesant, dovedit este ca loviturile si zgarieturile minore nu sunt vizibile in culori deschise, in acest caz, alb. Rezultat? Intretinerea si ingrijirea mai putin frecvente a vopselei masinii.

Ei bine, nu chiar la propriu! Ai vazut vreodata o masina de culoare inchisa cu putin praf pe ea? Cu siguranta pare mai mult decat este de fapt. Deci, aici se tine cont de masina de culoare. O masina vopsita in alb va prezenta praf de la zero pana la mai putin vizibil pe ea. Cu exceptia cazului in care vehiculul sta inactiv luni de zile.

Verile pot pune multa presiune pe masini. Pe vremea calda din cauza luminii soarelui, interiorul unui vehicul devine super fierbinte. Si daca spunem ca acest lucru poate fi redus? Da! nuantele mai inchise tind sa absoarba mai multa caldura decat culorile mai deschise si stii ca albul este cel mai deschis dintre toate.

Motivele mentionate mai sus sunt de ce oamenii opteaza de obicei pentru culoarea alba pentru masinile lor. Si toate acestea combinate fac ca valoarea de revanzare a vehiculului sa fie ridicata. Deci, daca aveti planuri de a vinde masina dupa o perioada scurta de timp, albul ar putea fi optiunea potrivita.

Guvernul ofera de obicei un vehicul alb oficialilor sai, simbolizand eleganta si puterea. Si, producatorii de masini ofera alb dar nu doar special pentru aceasta categorie de persoane.