15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 0 4000 1 0 horizontal https://zopi.ro 300 true 4000 1
theme-sticky-logo-alt
Bucurie, Inspirație și O Lume Mai Roz!
Tipuri de cazi in functie de spatiul baii tale

Tipuri de cazi in functie de spatiul baii tale

martie 21, 2022
108 Vizualizari
Exista mai multe tipuri de cada. Cazi in functie de forma, materiale, marime… dar cum sa alegi cada perfecta pentru baia ta? Cazi pentru bai mici Daca aveti o baie de dimensiuni reduse, atunci cu siguranta veti avea nevoie de o cada sub forma dreptunghiulara. Solutia perfecta pentru cei care sunt in cautarea unui amestec...

Exista mai multe tipuri de cada. Cazi in functie de forma, materiale, marime… dar cum sa alegi cada perfecta pentru baia ta?

Cazi pentru bai mici

Daca aveti o baie de dimensiuni reduse, atunci cu siguranta veti avea nevoie de o cada sub forma dreptunghiulara. Solutia perfecta pentru cei care sunt in cautarea unui amestec de design si functionalitate in baie si nu au prea mult spatiu. Aceste tipuri de cazi de baie sunt cele mai practice datorita dimensiunilor lor mici. Acestea ajuta sa se profite de colturile pe care nu le folosim in mod normal in bai si sunt umplute cu praf. Exista modele pentru toate nevoile. De la cazi simple la cele mai sofisticate cu hidromasaj care va vor oferi o odihna mai placuta.

Cazi pentru bai mari

Nu vedem nimic mai original decat instalarea unei cazi rotunde in mijlocul unei bai mari incorporate in podea ca si cum ar fi o piscina. De asemenea, o puteti incorpora pe o platforma si o puteti transforma in complementul de design perfect pentru baia dvs. Pregateste-te sa te bucuri de seri perfecte alaturi de partener, familie sau prieteni. Sau de ce nu… bucurati-va de ea singura pentru a va deconecta de la lume.

Cazi de baie deschise

Una dintre optiunile care ne plac cel mai mult pentru baile cu zona deschisa este cada dreptunghiulara. Ne place acest model pentru ca pusa in fata unei ferestre, ne aminteste de piscinele infinitului. Un clasic reinnoit care nu numai ca va fi invidia tuturor, dar va reevalua valoarea casei tale.

Cazi personalizate pentru bai

Daca niciuna dintre aceste optiuni nu se potriveste cu dimensiunile baii tale, avem optiunea perfecta pentru tine. Cazile personalizate sunt fabricate in functie de nevoile spatiului tau prin turnarea cazii in orice colt pentru a profita la maximum de casa ta.

Si acum ca stii ce tip de cada poti alege pentru baia ta… ce mai astepti? Cumpara cada cu hidromasaj, Suite Spa.

Sa facem o scurta trecere in revista a tipurilor de cada care sunt pe piata in functie de materialele utilizate:

– Cazi de otel: marea rezistenta a otelului o face unul dintre cele mai utilizate materiale pentru baza cazii, care este apoi acoperita cu emailuri de diferite finisaje si culori pentru a se potrivi in decorarea baii noastre.

– Cazi din fonta: acestea sunt de obicei facute cu fonta si, de asemenea, „scaldate” cu diverse emailuri care dau finisajul final al cazii..

– Cazi acrilice: acestea sunt cele mai frecvente impreuna cu cele din otel si, de asemenea, cele mai economice, cu toate acestea, acrilicul poate fi scump pe termen lung, deoarece tinde sa se sparga si sa se strice de-a lungul anilor.

– Cazi sintetice: sunt mai usoare si mai ieftine si pot fi gasite in finisaje mai originale decat restul. In plus, deoarece acestea sunt fabricate de matrite, exista multe forme diferite pentru bai mai putin conventionale.

– Cazi ceramice: finisajul acestui material este foarte izbitor si are marele dezavantaj ca este mult mai delicat decat alte materiale, astfel incat durabilitatea sa este de obicei mult mai mica decat restul.