15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 0 4000 1 0 horizontal https://zopi.ro 300 true 4000 1
theme-sticky-logo-alt
Bucurie, Inspirație și O Lume Mai Roz!
Cum pot florile sa îți îmbunătățeasca viața

Cum pot florile sa îți îmbunătățeasca viața?

mai 11, 2022
145 Vizualizari
Florile sunt un dar schimbat frecvent între oameni. Ne oferim flori unii altora tot timpul; la petreceri, vizite la spital, Ziua Îndrăgostiților, aniversări –florile sunt cadoul potrivit în numeroase contexte. Poate te întrebi de ce alegem să facem aranjamente florale în atât de multe moduri și de ce ne place să o facem? Iată câteva...

Florile sunt un dar schimbat frecvent între oameni. Ne oferim flori unii altora tot timpul; la petreceri, vizite la spital, Ziua Îndrăgostiților, aniversări –florile sunt cadoul potrivit în numeroase contexte.

Poate te întrebi de ce alegem să facem aranjamente florale în atât de multe moduri și de ce ne place să o facem? Iată câteva răspunsuri la aceste întrebări – și poate chiar un stimulent pentru a cumpăra mai multe dintre aceste articole populare și apreciate de toată lumea.

Ne ajută să comunicăm emoțiile

Oferim cuiva un buchet de flori pentru că vrem să îi spunem ceva persoanei respective. Nu numai faptul de a oferi florilor este o modalitate de a le spune că sunt în inimile noastre, dar tipul specific de flori pe care îl trimiți poate fi folosit și pentru a transmite semnificații specifice.

În epoca victoriană în Anglia, această idee de a da sens florilor a devenit din ce în ce mai populară, iar multe cărți au fost scrise despre „limbajul florilor”. Deoarece, convențiile sociale îi împiedicau pe oameni să-și exprime sentimentele în mod deschis (mai ales celor îndrăgostiți), aceștia foloseau „dicționare de flori” pentru a crea buchete care să transmită mesaje specifice pe baza combinației de tipuri de flori pe care le conțineau.

Acest limbaj al florilor este uneori folosit și astăzi. Gândiți-vă la Ziua Îndrăgostiților; schimbul de trandafiri roșii este de ani de zile un simbol al iubirii.

Arată foarte plăcut

Oamenii folosesc florile pentru a-și decora casele, locurile de muncă, ocaziile speciale și chiar și pe ei înșiși. Cercetătorii au descoperit că suntem atrași de simetria, culorile strălucitoare și chiar mirosurile specifice ale anumitor flori.

Pentru că oamenii au crescut flori pe care le-au iubit de mii de ani, cele care rămân astăzi sunt cele mai atractive și plăcute ochiului. Un aranjament floral este o adevărată formă de artă, iar cei de la Floria îți pot crea un buchet de flori colorat, cu adevărat spectaculos.

Sunt benefice pentru noi

S-au făcut multe cercetări pentru a se vedea de ce oamenii iubesc atât de mult florile și mulți au ajuns la aceeași concluzie: florile sunt bune pentru noi. Plantele și florile din jurul casei, de la locul de muncă sau oriunde te afli îți pot îmbunătăți sănătatea mintală și performanța cognitivă. Așa că, dacă te simți puțin plictisit la serviciu, cumpără niște flori pentru a înveseli locul. Prin urmare, există șanse mari ca starea de spirit și creativitatea să îți fie stimulate.

Nu le cumpărăm pentru noi înșine

În timp ce unii oameni o fac, nu este un obicei popular ca o persoană să intre într-o florărie și să comande un aranjament floral uimitor pentru ei înșiși (deși este o idee foarte bună). Prin urmare, avem tendința naturală de a accepta florile primite cadou de la alții.

Când te gândești că oamenii nu sunt doar atrași instinctiv de flori, ci și sănătatea mintală se îmbunătățește atunci când le au prin preajmă, are sens să continuăm să le cumpărăm unul pentru celălalt. La Floria găsești o gamă variantă de buchete florale pentru toate preferințele.