15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 0 4000 1 0 horizontal https://zopi.ro 300 true 4000 1
theme-sticky-logo-alt
Bucurie, Inspirație și O Lume Mai Roz!
Cele mai populare aplicatii pentru telefon

Cele mai populare aplicatii pentru telefon

august 13, 2021
140 Vizualizari
De-a lungul timpului s-au distins pe piata de aplicatii mai multe titluri foarte apreciate. Iata care sunt cele mai importante. Twitter: Aceasta retea sociala se refera la caracterul imediat al informatiilor. Cu mesaje scurte de maximum 140 de caractere, puteti, de asemenea, sa partajati fotografii si sa utilizati hashtaguri legate de un eveniment la care…

De-a lungul timpului s-au distins pe piata de aplicatii mai multe titluri foarte apreciate. Iata care sunt cele mai importante.

  • Twitter:

Aceasta retea sociala se refera la caracterul imediat al informatiilor. Cu mesaje scurte de maximum 140 de caractere, puteti, de asemenea, sa partajati fotografii si sa utilizati hashtaguri legate de un eveniment la care doriti sa reactionati.

Din ce in ce mai utilizata de presa, reteaua sociala devine un mediu in sine, un instrument de partajare global care gaseste multiple utilizari in viata de zi cu zi. Aplicatia este disponibila pe iPhone, iPad, Android, Windows Phone si BlackBerry (gratuit).

  • Foursquare:

Bazat pe geolocalizare, aceasta retea sociala va permite sa va partajati locatia cu toti prietenii. Va puteti impartasi opinia cu privire la locurile pe care le vizitati (restaurante, locuri publice, magazine etc.).

Foursquare ofera, de asemenea, reduceri la anumite magazine si ofera informatii si recenzii de la alti utilizatori cu privire la mii de locatii inregistrate. Aplicatia este disponibila pe iPhone, Android, Windows Phone si BlackBerry (gratuit).

  • Instagram:

Aceasta retea va permite sa partajati si sa editati fotografiile facute cu smartphone-ul vostru prin adaugarea de filtre de tot felul. Imbogatit cu o functie video, va va permite, ca story, sa partajati videoclipuri scurte de 15 secunde.

De asemenea, veti putea aprecia, comenta si partaja fotografiile si videoclipurile prietenilor si paginilor pe care le urmariti pe multe alte retele sociale. Aplicatia este disponibila pe iPhone, Android si Windows Phone (gratuit – versiunea beta). Daca in timp ce folosesti Instagram iti cade telefonul, intra pe inlocuire display iPhone X.

  • SNCB:

Incorporeaza un planificator care prezinta cel mai rapid traseu care e parcurs pas cu pas, eventual folosind geolocalizarea voastra Puteti consulta direct orele de plecare ale trenurilor, autobuzelor, tramvaielor si metroului.

Intreruperile de retea va sunt oferite in timp real. Aplicatia va ofera, de asemenea, posibilitatea de a cumpara bilete. Aplicatia este disponibila pe iPhone si Android (gratuit).

  • Shazam:

Iti place muzica de la radio, dar ai uitat numele ei? Asezand smartphone-ul langa sursa de sunet si apasand un singur buton, inregistrati o mostra a piesei. Apoi, Shazam il compara cu baza sa de date si va ofera titlul exact intr-o fractiune de secunda, oferindu-va in acelasi timp optiunea de a-l cumpara direct din Magazinul de aplicatii de pe telefonul vostru smartphone. Aplicatia este disponibila pe iPhone, iPad, Windows Phone, Android si BlackBerry (gratuit).

  • Frontback:

Aplicatie care va permite sa faceti o fotografie cu senzorul frontal si o a doua fotografie cu senzorul din spate al smartphone-ului vostru, pentru a combina apoi cele doua fotografii intr-o singura imagine. Ideal pentru a impartasi cu restul lumii ceea ce faceti! Aplicatia este disponibila pe iPhone (gratuit).

  • Camera Plus:

Cu un adevarat stabilizator software si o reglare a luminozitatii „live”, Camera Plus ofera caracteristici de care nu are parte apkicatia Camera Apple. De asemenea, aplicatia face posibila repararea fotografiilor deja existente intr-un mod mult mai fin decat se asteapta Apple in aplicatia sa. Aplicatia este disponibila pe iPhone si iPad

  • Sunrise:

Compatibil cu Google Calendar si iCloud, Sunrise este un calendar elegant si foarte modern, care compileaza date din mai multe aplicatii si servicii pentru a va trimite un mic rezumat al programului vostru in fiecare zi. Aplicatia este disponibila pe iPhone si iPad (gratuit).