15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 0 4000 1 0 horizontal https://zopi.ro 300 true 4000 1
theme-sticky-logo-alt
Bucurie, Inspirație și O Lume Mai Roz!
Ceasurile de mana preiau controlul

Ceasurile de mana preiau controlul

ianuarie 6, 2023
147 Vizualizari
Dupa razboi, era acceptabil si la moda ca barbatii sa poarte ceasuri de mana. Departamentele de marketing ale companiilor de ceasuri au inceput sa foloseasca reprezentari ale soldatilor cu ceasuri de mana pentru a le vinde altor barbati. In plus, barbatii care le-au folosit in timpul razboiului s-au obisnuit sa faca acest lucru si au...

Dupa razboi, era acceptabil si la moda ca barbatii sa poarte ceasuri de mana. Departamentele de marketing ale companiilor de ceasuri au inceput sa foloseasca reprezentari ale soldatilor cu ceasuri de mana pentru a le vinde altor barbati. In plus, barbatii care le-au folosit in timpul razboiului s-au obisnuit sa faca acest lucru si au vrut sa continue acest obicei.

Rezultatul a fost o explozie a popularitatii ceasurilor de mana, ceea ce le-a permis sa domine aproape intreaga piata de ceasuri de buzunar.  Poti cumpara ceasuri de colectie pentru a le face cadou.

Evolutii tehnologice

Odata ce ceasurile au devenit o industrie masiva, au venit bani pentru cercetare si dezvoltare. Acest lucru a dus la caracteristici suplimentare, cum ar fi cronografe, miscari de cuart, rame utile si multe altele. Rezultatul a fost o diversificare a functiilor pe care le-ar putea indeplini ceasurile, ceea ce a extins si mai mult piata pentru acestea.

Ceasurile devin mai inteligente

In ultimii douazeci de ani, computerele au devenit din ce in ce mai mici. In primul rand, au trecut de la dimensiunea camerelor intregi la calculatoarele personale. Apoi, dezvoltam laptopuri si smartphone-uri. Acum, in epoca moderna, putem plasa computere avansate in compartimente mici care se potrivesc pe incheieturile noastre.

Rezultatul:  ceasuri inteligente precum Apple Watch. Exista inca o piata uriasa pentru ceasurile in stil vintage, dar inovatiile inteligente schimba rapid industria ceasurilor.

Cand cumparam ceasuri online, majoritatea pieselor pe care le intalnesti sunt foarte diferite de ceea ce au fost ceasurile de-a lungul istoriei. Motivul este ca ceea ce vedem astazi este acumularea a sute de ani de avansuri. Acum, oricine ai fi si orice ai cauta, exista o piesa pentru tine. Trebuie doar sa te duci sa-l iei.

Preturi ale ceasurilor de mana:

Cheltui 300 dolari si mai putin.

Exista multe tipuri de ceasuri care pot fi achizitionate cu un buget modest. Poti presupune ca carcasa si bratara vor fi realizate din materiale precum tesaturi, piele si otel inoxidabil. In plus, acestea vor avea o miscare de cuart solar alimentata de baterii si solar, in afara de o rezistenta la apa intre scazut si moderat. Multe ceasuri sport se incadreaza in aceasta gama, desi unele dintre cele mai avansate optiuni tehnologice vor costa mai mult.

Daca faci cumparaturi la un mare retailer, ceasurile pot fi extrem de ieftine, dar exista sanse mari sa nu gasesti niciunul care sa aiba caracteristici avansate sau materiale durabile decat daca cheltui putin mai mult. Cele mai multe magazine au ceasuri de mai multe game de preturi, dar este posibil sa se gaseasca marci bune si de buna calitate in aceasta gama special.Daca te uiti la comercianti cu amanuntul ,  poti gasi marci precum Timex si Casio. Aceste ceasuri costa de obicei mai putin de 100 dolari.

De exemplu, Times Expedition Dive Style Chronograph este analogic si are o bratara si o carcasa din otel inoxidabil, miscarea cuartului si rezistenta la apa de pana la 200 m. De asemenea, are o caracteristica suplimentara a modului de noapte, ceea ce face ca ecranul sa se aprinda chiar si atunci cand nu exista lumina naturala.

Magazine din mall vand marci precum Guess, Tommy Hilfiger si Fossil la preturi putin peste 150- 200 dolari( 500-1000 lei ).

Cumpara un ceas intre 300 dolari si 750 dolari.

In aceasta gama de preturi poti obtine, de asemenea, bratari din cauciuc, tesaturi si piele, precum si carcase din otel inoxidabil si miscare de cuart; dar vor exista branduri mai bune precum Bulova, Hugo Boss si Armani, in afara de materiale mai bune si caracteristici mai avansate. Majoritatea marilor retaileri nu vor vinde ceasuri la acest pret, dar magazinele departamentale si cele specifice marcii vor avea optiuni care se incadreaza in aceasta gama.

Cumpara un ceas intre 750 dolari si 2000 dolari. Odata ce ai ajuns la 750 dolari, poti face cumparaturi la magazine high-end departament. De asemenea, vei putea cumpara marci de ceasuri de ultima generatie, cum ar fi Shinola si Movado. Acestea vin din piele, otel inoxidabil, titan, diferite niveluri de rezistenta la apa si au cadrane analogice cu miscare de cuart.

Doua caracteristici principale care pot face un ceas in aceasta gama mai scump sunt productia elvetiana si acoperirea PVD. Elvetienii sunt renumiti pentru abilitatile lor de ceasornicarie, astfel incat ale lor sunt de o gama mai mare decat celelalte. Pe de alta parte, PVD este un strat rezistent la uzura si pete.

Cheltuie intre $2000 si $5000.

 In aceasta gama poti cumpara ceasuri cu miscare manuala si diamante. De asemenea, poti cumpara de la designeri high-end, cum ar fi Gucci si Givenchy. Calitatea ceasurilor va fi, de asemenea, mai mare, acestea vor fi realizate din materiale de lux si vor avea o fabricatie durabila.

Cauta ceasuri precum colectia G Chrono de la Gucci. Aceasta are o constructie din otel inoxidabil, o carcasa rezistenta la zgarieturi si 54 de diamante uriase in jurul ei.