15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 0 4000 1 0 horizontal https://zopi.ro 300 true 4000 1
theme-sticky-logo-alt
Bucurie, Inspirație și O Lume Mai Roz!
Ce unelte nu ar trebui sa iti lipseasca din casa? Uite 4 unelte de care ai cu adevarat nevoie!

Ce unelte nu ar trebui sa iti lipseasca din casa? Uite 4 unelte de care ai cu adevarat nevoie!

aprilie 13, 2023
137 Vizualizari
Mereu se intampla ca prin casa sa se strice cate ceva si nu intotdeauna este posibil sa apelezi la mesteri, fie din cauza timpului, fie a bugetului. Din acest motiv, este bine sa stii sa te descurci cu reparatiile de baza care pot fi necesare in casa. In acest fel, vei economisi bani, dar si...

Mereu se intampla ca prin casa sa se strice cate ceva si nu intotdeauna este posibil sa apelezi la mesteri, fie din cauza timpului, fie a bugetului. Din acest motiv, este bine sa stii sa te descurci cu reparatiile de baza care pot fi necesare in casa. In acest fel, vei economisi bani, dar si timp intrucat nu vei astepta ca altcineva sa fie disponibil sa te ajute. Pentru a reusi sa te descurci de unul singur, este necesar ca intai de toate sa ai la dispozitie cateva unelte de calitate.

Iata 4 unelte pe care este bine sa le ai la indemana in propria locuinta

  • Set de surubelnite 

Un asemenea set este binevenit la casa omului. Oricine se poate folosi de ele si sunt extrem de importante pentru o mica reparatie prin casa. Recomandarea este sa cumperi un set care sa aiba cat mai multe surubelnite, pentru a te asigura ca poti pune surubul acela inapoi in orice situatie. Niciodata nu strica putina varietate!

  • Ruleta

Aceasta unealta este indispensabila indiferent daca locuiesti la bloc sau la casa. De foarte multe ori se intampla sa trebuiasca sa masori ceva prin casa pentru o renovare si parca e de negasit. Tocmai de aceea, este bine sa ai mereu in locuinta o ruleta pe care poti sa te bazezi oricand. Aceasta este foarte folositoare si toata lumea ar trebui sa aiba macar una de 3 metri. 

  • Ciocan

Poate parea ciudat, insa multi oameni nu au niciun fel de ciocan in casa. Acesta este folositor pentru a bate sau a indrepta un cui, sau de ce nu, pentru a sparge diferite placi de pe pereti. Asa ca, cei entuziasmati de renovari ar trebui sa aiba macar unul la indemana.

  • Bormasina

Aceasta este perfecta chiar si pentru apartamentele minuscule din marile orase. Nu ocupa prea mult spatiu, este portabila si de neinlocuit cand trebuie sa dai o gaura in perete pentru a agata ceva. Sfatul cel mai bun este sa iei o bormasina electrica, deoarece nu vei mai fi conditionat de un fir si localizarea prizei, putand sa o utilizezi fara probleme in orice context.

Pe langa cele mentionate, sunt utile si alte aparate, mai ales daca stai la casa sau esti pasionat de proiecte DYI. Printre acestea, se numara: drujba, aparate de sudura, cuttere, pistoale de silicon si scule de zugravit. Pe atomico.ro, poti gasi toate aparatele mentionate – poti vedea aparate de sudat aici – dar si multe altele necesare intr-o gospodarie.

In concluzie, este indicat sa ai astfel de unelte la indemana in propria locuinta, intrucat nu poti sa stii niciodata cand vei avea nevoie de ele. Asadar, in functie de priceperea si nevoile tale, investeste in unelte de calitate de care sa te poti bucura pe termen lung.

 

Sursa foto: Unsplash.com