15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 0 4000 1 0 horizontal https://zopi.ro 300 true 4000 1
theme-sticky-logo-alt
Bucurie, Inspirație și O Lume Mai Roz!

Ai visat vreodată la mărirea buzelor? Este timpul să-ți îndeplinești visul!

mai 22, 2023
173 Vizualizari
Buzele, ca și ochii, sunt primul lucru care atrage privirea atunci când comunici cu cineva. Buzele plinuțe au fost întotdeauna visul suprem al multor femei. Acum fiecare femeie își poate permite să devină proprietara buzelor seducătoare fără a recurge la chirurgie plastic. Procedura de mărire buze cu acid hialuronic duce la mărirea volumului buzelor, făcându-le mai suculente...

Buzele, ca și ochii, sunt primul lucru care atrage privirea atunci când comunici cu cineva. Buzele plinuțe au fost întotdeauna visul suprem al multor femei. Acum fiecare femeie își poate permite să devină proprietara buzelor seducătoare fără a recurge la chirurgie plastic. Procedura de mărire buze cu acid hialuronic duce la mărirea volumului buzelor, făcându-le mai suculente și mai expresive. Buzele mărite oferă feței un aspect mai tânăr și mai atractiv. Acidul hialuronic este o componentă naturală care se găsește în corpul uman și este responsabilă pentru hidratarea pielii și menținerea elasticității acesteia.

Mărire buze – Beneficii

Metodele moderne de mărire buze fac posibilă creșterea și corectarea ușoară, nedureroasă și rapidă a formei buzelor, folosind materiale de umplutură pe bază de acid hialuronic. Tehnologiile calibrate cu atenție îți pot face buzele mai expresive, păstrând în același timp naturalețea maximă. Modelarea buzelor este folosită și pentru corectarea asimetriilor și a altor defecte estetice ale buzelor. Acidul hialuronic nu doar modelează forma buzelor, ci îngrijește și pielea buzelor, hrănind-o. Astfel, buzele vor deveni plinuțe, frumoase și hidratate.

Unul dintre principalele avantaje și beneficii ale procedurii de mărire buze cu acid hialuronic este siguranța și naturalețea acesteia. Acidul hialuronic este o componentă naturală care este prezentă în corpul nostru și care reduce semnificativ riscul de complicații și efecte secundare. În plus, mărirea buzelor cu acid hialuronic este o alternativă excelentă la intervenția chirurgicală. Mărirea buzelor prin metoda chirurgicală necesită anestezie generală și o perioadă mare de recuperare, în timp ce injectarea buzelor cu acid hialuronic nu necesită tratament special și îți permite să revii la viața normal, chiar și imediat după procedură.

Cum se efectuează procedura de mărire buze?

Cosmetologul injectează medicamentul în buze cu un ac foarte subțire, după care buzele sunt masate pentru a distribui uniform medicamentul. Procedura durează aproximativ 30-40 de minute și nu necesită o perioadă mare de recuperare. Acidul hialuronic umple spațiul din interior, în urma căruia pielea buzelor este netezită și devine elastică. Acidul hialuronic crește volumul buzelor după prima procedură, făcându-le mai seducătoare. În plus, prin injectarea acidului hialuronic, forma poate fi schimbată ușor, de exemplu, ridicând colțurile în sus sau creând efectul unui zâmbet ”Mona Lisa”.

După procedură, pot apărea ușoare umflături, roșeață și o durere ușoară. Cu toate acestea, aceste simptome dispar după câteva zile și nu necesită tratament special. Rezultatul corectării buzelor durează câteva luni, deoarece acidul hialuronic este absorbit și excretat treptat din organism. Uneori, la 2-4 săptămâni de la prima procedură, este necesară reintroducerea acidului hialuronic în buze.

Mărirea sau corectarea buzelor este necesară dacă ai ai forma asimetrică a buzelor, o nuanță nesaturată, volum insuficient, contururi neclare, există schimbări de vârstă, iar procedura poate fi repetată ulterior. Acidul hialuronic este un hidratant natural pentru piele și este prezent în corpul nostru, acționând și susținând cadrul pielii. În cosmetologie, se utilizează o compoziție sintetizată de acid hialuronic de origine non-animală care este injectată. Produsul este hipoalergenic și îndeplinește aceleași funcții ca și acidul hialuronic din corpul nostru.