15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 0 4000 1 0 horizontal https://zopi.ro 300 true 4000 1
theme-sticky-logo-alt
Bucurie, Inspirație și O Lume Mai Roz!
Oferte in cadrul ansambulrilor rezidentiale rezidentiale

Oferte in cadrul ansambulrilor rezidentiale

martie 29, 2023
174 Vizualizari
Daca in anii anteriori, marea majoritate a ansamblurilor rezidentiale au fost construite in zonele periferice ale oraselor sau in afara lor, in ultimul timp poti vedea din ce in ce mai multe complexe de acest fel in interiorul Bucurestiului, in toate zonele. Arhitectura orasului s-a schimbat foarte mult si tinde sa devina, in mare parte,…

Daca in anii anteriori, marea majoritate a ansamblurilor rezidentiale au fost construite in zonele periferice ale oraselor sau in afara lor, in ultimul timp poti vedea din ce in ce mai multe complexe de acest fel in interiorul Bucurestiului, in toate zonele.

Arhitectura orasului s-a schimbat foarte mult si tinde sa devina, in mare parte, una moderna in conformitate cu era in care traim. Care sunt avantajele de a locui intr-un bloc de locuinte noi? Raspunsul la aceasta intrebare il poti afla daca continui sa citesti urmatoarele randuri ale acestui articol.

Unde au fost construite?

Marea majoritate a acestor ansambluri de locuinte au fost construite in zone in care nu era nimic construit sau erau diverse cladiri dezafectate. Astfel, in loc sa vezi locuri pustii, neexploatate in nicun fel sau cladiri abandonate, pe punctul de a se darama singure, astazi poti admira blocuri moderne, construite cu bun gust si care ofera persoanelor interesate alte optiuni atunci cand vor sa isi achizitioneze o locuinta, la aproape acelasi pret cu cele din blocurile vechi.

Care sunt optiunile oferite?

Daca te gandesti la imobilele de apartamente vechi, anii ’80, marea majoritate au o arhitectura standard, la fel si dimensiunea apartamentelor cat si suprafata utila a acestora. Cu toate acestea, tu platesti si pentru spatiile care nu sunt utile, care reduc practic spatiile camerelor.

Acestea fiind pereti inutili, debarale, camari, usi prea mici care mai sunt si montate de asa natura ca nu poti face schimbari prea mari etc. De asemenea aspectul exterior al acestor blocuri si scara blocului, in multe situatii, ofera o imagine trista. Apartamentele dintr-un ansamblu rezidential nou ofera altceva.

Spatiile sunt create astfel incat sa iti permita sa creezi un design interior pe placul tau si sa poti utiliza orice coltisor. Indiferent daca esti adeptul design-ului open-space sau nu, vei gasi optiuni pentru orice preferinta. Materialele din care sunt construite aceste blocuri au capacitatea de a iti oferi atat izolare termica cat si izolare fonica.

Ferestrele, de regula sunt orientate astfel incat sa te bucuri de cat mai multa lumina naturala. Dezvoltatorii, impreuna cu constructorii si firmele care se ocupa de instalarea sistemelor de incalzire si a instalatiilor santitare, promit noilor locatari confortul de care ar trebui sa se bucure, indiferent daca sunt avarii in zona.

Pe langa aceste aspecte, poti alege apartamente mobilate si utilate deja, poti achizitiona spatii de parcare, atat in parcari exterioare cat si subterane si beneficiezi de servicii de paza.

Care sunt costurile?

S-ar putea sa fii surprins sa afli ca nu exista atat de mari diferente de pret intre apartamentele din blocurile noi si cele din cele vechi. Indiferent daca esti in cautarea unui apartament pentru a-l cumpara, sau doar vrei sa inchiriezi, diferentele sunt foarte mici sau chiar nu exista.

Exista oferte postate de proprietarii  acestora, de agenti imobiliari sau exista dezvoltatori care de la bun inceput ofera posibilitatea atat de cumparare cat si de inchiriere a apartamentelor proaspat terminate. Avand in vedere aspectele mentionate in paragraful anterior, ramane sa apreciezi tu care varianta este mai confortabila pentru tine. Daca inainte poate era greu sa gasesti un bloc nou in zona unde erai interesat, in ziua de astazi cu siguranta poti gasi cu usurinta.