15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 0 4000 1 0 horizontal https://zopi.ro 300 true 4000 1
theme-sticky-logo-alt
Bucurie, Inspirație și O Lume Mai Roz!
Nunta in aer liber: cum sa alegi data si locul potrivit?

Nunta in aer liber: cum sa alegi data si locul potrivit?

octombrie 19, 2022
142 Vizualizari
Nunta in aer liber a fost alegerea principala pentru miresele care doresc sa inoveze in ceremonia de nunta. Sunt ceremonii cu scenarii usoare, linistite si romantice, care lasa pe toata lumea nebuna cu dragoste pentru acest tip de petrecere. Amintindu-si ca, nunta in aer liber poate avea loc in mediul rural, site-uri, ferme, ferme si…

Nunta in aer liber a fost alegerea principala pentru miresele care doresc sa inoveze in ceremonia de nunta.

Sunt ceremonii cu scenarii usoare, linistite si romantice, care lasa pe toata lumea nebuna cu dragoste pentru acest tip de petrecere.

Amintindu-si ca, nunta in aer liber poate avea loc in mediul rural, site-uri, ferme, ferme si plaje. Merge in functie de ceea ce mireasa intentioneaza sa aiba pentru ziua cea mare. Cu toate acestea, marea preferinta este inca partidele organizate in mediul rural. Acest lucru se datoreaza usurintei de a gasi locuri care sa raspunda nevoilor miresei in ceea ce priveste decorarea, peisajul rustic si mancarea tipica.

Cum sa alege-ti data?

Pare a fi o sarcina simpla, nu-i asa? Dar, din pacate, nu asa se intampla.

Alegerea unei date pentru a organiza nunta in aer liber poate fi mult mai dificila decat pare. Exista mai multi factori care trebuie luati in considerare inainte de a alege o data perfecta. Si printre ele, principalul lucru este: vremea!

Nu are rost, vremea trebuie sa fie senina, senina si cu cel putin putin un pic de soare stralucind pe cer, pentru a-ti face ceremonia si mai frumoasa. Deci, incercati sa marcati data nuntii intr-un moment al anului care este de obicei foarte cald, fara multi indici de ploaie.

Daca nu puteti stabili data in aceste conditii, incercati sa inchiriati un spatiu care are un loc acoperit, pentru a fi folosit ca plan B. Este important sa aveti o a doua optiune, deoarece daca ploua in ziua respectiva si nu exista un loc acoperit pentru a organiza evenimentul, intreaga petrecere va fi un dezastru!

O alternativa preventiva pentru a evita acest tip de situatie haotica este inchirierea unui cort de tesaturi delicate si culori neutre – chiar transparente, astfel incat cuplul sa nu-si piarda naturaletea nuntii in aer liber. Cumpararea de paturi mici pentru ca oaspetii sa nu se simta reci in timpul ceremoniei.

De asemenea, se poate intampla ca ziua sa fie mai calda si mai insorita decat in mod normal. In acest caz, distribuiti umbrele de soare si ventilatoare, astfel incat oaspetii sa nu sufere prea mult de caldura in timpul ceremoniei.

Ora ceremoniei

In general, preferinta mireselor este de a marca ceremonia pentru ora pranzului, in timpul zilei. Cu toate acestea, ceea ce multi nu stiu, este ca acesta este momentul in care soarele este mai mare si devine mai puternic.

Asadar, marcati ceremonia inainte de ora 11:00, sau dupa ora 14:00, pentru ca soarele va fi mai indraznet si perfect pentru a face albumul foto si mai frumos!

Daca ideea este de a organiza o ceremonie mai nocturna, atunci optati pentru perioada de dupa-amiaza tarzie, intre orele 16:00 si 18:00, pentru a surprinde apusul soarelui.

Cum sa alegi locul perfect?

Dupa cum am mentionat mai sus, nunta in aer liber poate avea loc in mediul rural, loc, ferma, ferma si pe plaja – care sunt chiar scenarii uimitoare pentru destinatia nuntii.

In aceasta intrebare, este bine ca mireasa si mirele sa cerceteze toate optiunile posibile si sa o aleaga pe cea in care au o legatura mai mare cu cuplul.

Este de netagaduit magia pe care acest tip de ceremonie o poate transmite oaspetilor. Cu alegerile de decorare utilizate in masura corecta, precum si detaliile miresei care intra in contextul petrecerii, nunta sfarseste prin a deveni o referinta in rafinament si romantism!

In plus, acest stil de ceremonie nu se limiteaza la un singur tip de petrecere. Tema aleasa de mireasa poate depasi traditionalul si poate depasi limitele creativitatii, creand o identitate unica petrecerea, care este visul fiecarui cuplu! De asemenea este bine ca totusi sa se verifice rochii de mireasa Cluj preturi pentru a vedea cum se invart preturile in partea Transilvaniei unde sunt rochii superbe de mireasza.