15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 0 4000 1 0 horizontal https://zopi.ro 300 true 4000 1
theme-sticky-logo-alt
Bucurie, Inspirație și O Lume Mai Roz!
Masina de tocat carne manuala sau electrica: pe care sa o alegi?

Masina de tocat carne manuala sau electrica: pe care sa o alegi?

ianuarie 5, 2022
172 Vizualizari
Masina de tocat carne este un dispozitiv esential in orice bucatarie. Este folosita pentru tocarea unei cantitati mari de carne. Utilizarea masinii de tocat carne va permite sa explorezi multe posibilitati culinare. Exista doua modele de masini de tocat carne: masina de tocat carne electrica si masina de tocat carne manuala. Alegerea dintre cele doua…

Masina de tocat carne este un dispozitiv esential in orice bucatarie. Este folosita pentru tocarea unei cantitati mari de carne. Utilizarea masinii de tocat carne va permite sa explorezi multe posibilitati culinare.

Exista doua modele de masini de tocat carne: masina de tocat carne electrica si masina de tocat carne manuala. Alegerea dintre cele doua modele trebuie sa se bazeze pe cateva criterii specifice.

Masina de tocat carne manuala

Masina de tocat carne manuala ramane la fel de eficienta ca si modelul sau electric. Spre deosebire de tocatoarele electrice care functioneaza pe baza de energie electrica, tocatorul manual necesita interventia ambelor maini. Se dovedeste a fi mai economica. Exista insa posibilitatea de a adauga un motor la masina de tocat carne manuala pentru a o face mai eficienta.

Specificul dispozitivului

Masina de tocat carne manuala va permite sa tai alimentele cel mai adesea de origine animala (carnati, friptura, carne de vita) in diferite forme. Este fabricata din aluminiu sau otel inoxidabil, ceea ce ii face intretinerea usoara.

Masina de tocat carne manuala este foarte economica si ecologica, deoarece nu functioneaza cu energie electrica. Acest aparat are doua manivele pe care le rotesti cu mainile pentru a obtine rezultatul dorit.

In plus, este echipat cu accesorii suplimentare. Acestea permit prelucrarea altor alimente precum legumele, condimentele sau orice alt aliment folosit in retetele de gatit. Este prevazut si cu grile, al caror diametrul gaurilor poate varia in functie de utilitatea sa.

Avantajele masinii de tocat carne manuala

Masina de tocat carne manuala este foarte ecologica, deoarece nu consuma energie electrica. Pe langa faptul ca este eficienta si economica, utilizarea sa este simpla si necesita putin efort. Masina de tocat carne manuala ocupa putin spatiu si poate fi transportata cu usurinta. Intretinerea sa este simpla si usoara. Acest aparat este alcatuit din alte accesorii optionale care iti permit sa efectuati sarcini suplimentare.

Masina electrica de tocat carne

Daca esti macelar, alege o masina electrica de tocat carne Alpin Profi 1600W profesionala care combina puterea si viteza pentru a-si satisface utilizatorii. Tocatorul electric functioneaza pe baza de energie electrica si poate produce o cantitate mare de carne tocata si carnati.

Specificitatea masinii

Masina de tocat carne electrica se caracterizeaza in principal prin puterea si capacitatea motorului. Exista mai multe modele, fiecare cu caracteristicile sale. Masina de tocat carne electrica functioneaza pe baza de electricitate si se dovedeste a fi mult mai rapida decat masinile de tocat manual.

Puterea tocatorului electric determina viteza acestuia si, de asemenea, consumul de energie electrica.

Avantajele tocatorului electric

Masina electrica de tocat carne este rapida si nu necesita interventia mainilor. Are o capacitate mare de procesare si poate produce o cantitate mare de carne tocata fara cel mai mic efort. Nu va trebui sa te feresti chiar si atunci cand ai un stoc destul de mare. Utilizarea sa este simpla si fiabila, iar eficacitatea sa este garantata. In plus, cantitatea de carne macinata si tocata pe care o produce este semnificativ mai mare decat cea a masinilor de tocat manuale.