15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 0 4000 1 0 horizontal https://zopi.ro 300 true 4000 1
theme-sticky-logo-alt
Bucurie, Inspirație și O Lume Mai Roz!
Luminile de Craciun pentru interior si exterior

Luminile de Craciun pentru interior si exterior

octombrie 22, 2021
160 Vizualizari
Craciunul fara luminite de Craciun ar fi ca o plaja fara nisip sau ca un schiat fara zapada – pur si simplu nu functioneaza. Tocmai milioane sau miliarde de lumini mici fac ca apartamentele, ferestrele, gradinile si orasele sa fie atat de confortabile in timpul dinaintea Craciunului. Cand o flacara de lumanare palpaie, inimile oamenilor…

Craciunul fara luminite de Craciun ar fi ca o plaja fara nisip sau ca un schiat fara zapada – pur si simplu nu functioneaza. Tocmai milioane sau miliarde de lumini mici fac ca apartamentele, ferestrele, gradinile si orasele sa fie atat de confortabile in timpul dinaintea Craciunului. Cand o flacara de lumanare palpaie, inimile oamenilor sunt intotdeauna foarte calde, iar un brad decorat festiv devine un vis si o bunastare cu iluminarea potrivita.

Selectia de lumini de Craciun este imensa astazi si exista, de asemenea, cateva lucruri de luat in considerare, astfel incat iluminatul selectat sa se potriveasca efectiv scopului pentru care este destinat – si sa nu prezinte un risc pentru siguranta.

Toate gradinile mari si mici, balcoanele, zonele de intrare si fatadele casei sunt acum adevarate scene pentru ideile proprietarului pe tema „luminilor de Craciun”. Uneori luminile sunt de un alb rece, dar extrem de elegant – pentru a se potrivi cu casa arhitectului ultramodern. Uneori, in culoarea clasica de fildes si uneori, de asemenea, pestrita si colorata. Alegerea este libera si pe gustul proprietarului.

Probabil ca nu este necesar sa fie mentionat, dar mai bine sigur decat rau. In zona unde este aer liber ar trebui, desigur, folosite intotdeauna si peste tot numai lumini ce au fost produse de fapt pentru zona in aer liber. Utilizarea intentionata este indicata pe fiecare ambalaj, astfel incat sa nu se poata amesteca. Iluminatul exterior este proiectat in asa fel incat nici umezeala directa (de ex. ploaie sau zapada) si nici umezeala indirecta sa nu le poata afecta.

Cea mai buna si mai sigura iluminare exterioara este inutila daca o conexiune de priza nu este instalata corect si rezistenta la intemperii. O punga de plastic este, de asemenea, adesea folosita pentru a proteja conexiunea de la intemperii, care este pur si simplu infasurata si poate chiar lipita cu banda adeziva. Acest lucru nu este doar absolut nepotrivit, ci si cu adevarat periculos. In acest fel se vor provoca scurtcircuite, deoarece aceasta protectie nu este chiar stransa si poate aparea si o problema cu condensarea.

Pentru a proteja conexiunile de priza, este indicata utilizarea unor huse sau cutii de protectie furnizate in acest scop – luminile si sanatatea persoanal vor multumi pentruacest lucru. Desigur, se va putea obtine materialul relevant din magazinele de specialitate.

Exista multe sisteme diferite pentru diferite scopuri de iluminare in spatiile exterioare. Exista, de exemplu, lanturi de lumini pentru iluminat pe suprafete mari in care lanturile individuale pot fi legate intre ele sau forme usoare gata facute, cum ar fi stele sau cristale de zapada, in toate dimensiunile imaginabile.

Aceste sisteme utilizeaza, de asemenea, diverse surse de lumina, cum ar fi lampile. In sectorul privat, iluminatul cu LED-uri sa stabilit in mod clar in ultimii ani. Motivele pentru acest lucru sunt usor de explicat – LED-urile economisesc energie si sunt aproape indestructibile.