15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 0 4000 1 0 horizontal https://zopi.ro 300 true 4000 1
theme-sticky-logo-alt
Bucurie, Inspirație și O Lume Mai Roz!
Cele mai bune aplicatii mobile pentru a va proteja casa

Cele mai bune aplicatii mobile pentru a va proteja casa

septembrie 21, 2021
149 Vizualizari
A-ti lasa casa singura timp de mai multe zile poate parea ingrijorator. Ramai cu senzatia ca nu ai inchis bine usa, ca nu exista miscare in casa sau daca poti spune ca este singura pentru a nu fi pradata de hoti. Daca ai avut aceste griji si ai si un smartphone, unul in plus pe…

A-ti lasa casa singura timp de mai multe zile poate parea ingrijorator. Ramai cu senzatia ca nu ai inchis bine usa, ca nu exista miscare in casa sau daca poti spune ca este singura pentru a nu fi pradata de hoti.

Daca ai avut aceste griji si ai si un smartphone, unul in plus pe care nu-l mai folosesti si pe care il poti lasa acasa, si wifi, linistea ta este mai la indemana decat crezi!

Veti putea arunca o privire de la distanta pentru a sti ca totul este bine in casa dvs., inclusiv activarea senzorilor de miscare, a microfonului si a difuzoarelor. Afla cum!

Fara a plati sume mari de bani in camere de securitate si servicii de monitorizare de la distanta, tot ce trebuie sa faceti este sa instalati una dintre aceste aplicatii mobile pe smartphone si sa permiteti tehnologiei sa functioneze pentru dvs., in timp ce petreceti cateva zile in afara orasului. Atunci cand esti mereu in miscare si cu telefonul in mana, nu uita sa il protejezi utilizand o husa Samsung.

Impartasim cateva optiuni atractive:

Perch: Functioneaza pentru smartphone, tableta, camera web sau tv, are un senzor de miscare si va permite sa vizionati in direct.

Sighthound: In versiunea sa gratuita functioneaza doar ca o camera de supraveghere, cu toate acestea, atunci cand cumparati aplicatia, puteti accesa serviciul de detectare a persoanelor analizand videoclipul cu mare precizie si trimitandu-va alerte.

– Manything: Transforma smartphone-ul intr-o camera de securitate pe care o puteti vedea de pe telefon sau prin web, pe langa faptul ca va permite sa verificati bateria.

– AtHome: O aplicatie foarte completa cu care puteti seta anumite perioade pentru a primi notificari sau chiar pentru a activa microfonul si difuzoarele.

Globio: O aplicatie in care smartphone-ul poate activa o alarma atunci cand detecteaza miscarea, daca telefonul este deconectat, daca cineva il deblocheaza sau daca exista un zgomot puternic, in acelasi timp va face fotografii si vi le va trimite prin SMS.

– Presence: Nu numai ca va transforma smartphone-ul intr-o camera de securitate, dar va ofera si 50 GB de stocare in cloud pentru videoclipurile care pornesc automat.

SalientEye: Aceasta aplicatie activeaza camera de securitate atunci cand detecteaza miscarea si va trimite un SMS unde puteti vedea fotografiile pe care le fac la activarea alarmei.

– BebeMonitor: Nu numai pentru a fi cu ochii pe copii, dar il puteti folosi si pentru animalele de companie atunci cand nu sunteti acasa, deoarece va trimite notificari in caz de zgomot puternic.

Exploreaza toate optiunile si alege-l pe cel care se potriveste cel mai bine nevoilor tale si nu-ti face griji!

Alegerea celei mai bune aplicatii depinde doar de tine. Ai mai sus o lista cu cele mai utile aplicatii in ceea ce priveste siguranta casei tale atunci cand esti iesit. O aplicatie mobila pentru astfel de lucruri poate sa iti ofere linistea cand esti in concediu prelungit dar de asemenea poate insemna si un ajutor pentru perioadele cat esti plecat la job si ai copii in casa, singuri si plus de asta, majoritatea sunt gratuite!