Pune intrebare

Cauta raspuns

V-ati gandit sa-i faceti copilui un cont de economii sau asigurare pentru studii?

+1 vot
a intrebat Cotovanu Veronica (11,740 puncte) acum 4 ani in categoria Diverse

19 Raspunsuri

0 voturi
M-am gandit si am si deschis un cont de economii la Ing,pot sa pun de la 10 lei in sus pe card,in functie de cati bani am.E mai bine sa ai ceva pus deoparte pt copii,nu sti niciodata ce vremuri ne asteapta.
a raspuns Dan Anamaria (22,880 puncte) acum 4 ani
0 voturi
cu siguranta! alocatia lui este dedicata in acest scop! ma mai imprumut si eu de acolo cand am o problema si am grija sa fie intact soldul cand va fii mai mare!
a raspuns viorica.gemanar (22,140 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Eu nu prea indraznesc sa ma gandesc deocamdata la asa ceva. Avem rata la casa fffffff mare si abia ne mai raman bani sa traim, asa ca de pus deoparte in vreun cont inca nu e cazul. Om vedea cu timpul ce se va mai intampla.
a raspuns logabv (7,760 puncte) acum 4 ani
0 voturi
mai degraba de pe acum, ca nu stii in viitor! dar e greu sunt atatea cheltuieli, rate si astea sunt importante!
a raspuns viorica_tabarcea (7,770 puncte) acum 4 ani
0 voturi
asta a fost gandita dinainte sa se nasca andrei,si i-am deschis un cont unde sa-i strangem niste banuti,ca atunci cand v-a fi mare sa faca ce vrea cu ei,ori studii,ori ce-si doreste!
a raspuns Etves-Mihai Daniela- (7,260 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Ne-am gandit dar inca n-am pus in practica... cred ca ne trebuie un impuls mai mare(avem si arte f mari pt apartament) dar cred ca saptamana viitoare ma duc sa ma interesez
a raspuns alexa carmen (5,330 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Da, chiar vreau sa-i deschid un cont fetitei mele. Nu se stiu ce va veni si nu cred ca strica sa avem ceva bani pusi deoparte, chiar daca nu va fi nevoie sa ne atingem de ei.
a raspuns Eva Anca (11,040 puncte) acum 4 ani
0 voturi
da, insa pentru moment nu reusim sa punem banuti de-o parte, poate dupa ce ma voi intoarce eu la munca, daca nu cresc cheltuielile si mai mult...nu stiu. Noroc ca ne-au facut unul bunicii paterni :D
a raspuns Luiza Elena (6,420 puncte) acum 4 ani
0 voturi
noi am inceput deja, am pus intr-un cont alocatia copilului de cand s-a nascut si pana acum, sunt 12 luni, deci are ceva banuti pusi deoparte si vrem sa continuam tot asa, poate o asigurare de sanatate si de studii...vom mai vedea.
a raspuns Valentina Zamfir (5,220 puncte) acum 4 ani
0 voturi
da m-am gandit din timp la aceasta solutie.am deschis un cont de economii,si in fiecare luna o suma micuta,ajunge in acel cont.niciodata nu strica sa fie ceva pus deoparte,daca este si pentru copil cu atat mai bine.
a raspuns Dumitru Georgiana (7,700 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Ne-am gandit..dar deocamdata nu ne permitem....poate cand ne intoarcem la servici.....si din salarul ala "mare"....o sa si economisim
a raspuns Grajdeanu Mihaela (7,000 puncte) acum 4 ani
0 voturi
da, e interesanta ideea si ar fi o varianta, dar momentan suntem la limita cu cheltuielile, daca nu ar fi atatea rate cu siguranta, dar voi incerca pe viitor sa pun ceva deoparte pt bebe
a raspuns alyna2300 (5,250 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Da, ne-am gandit, doar ca acum am renovat casa si nu ne permitem, dar in viitor vrem sa-i deschidem un cont in banca si sa punem ceva deoparte acolo!
a raspuns Noemi Veres (5,150 puncte) acum 4 ani
0 voturi
In nici un caz, in zilele noastre nici pensie nu cred ca mai apucam (adica nu o sa mai aiba statul bani) deci in nici un caz nu voi pune bani intr-un cont ca sa ma trezesc ca banca sau firma respectiva a dat faliment. Noi o sa investim in pamant pe care il poti vinde oricand .
a raspuns benchia gianina (5,460 puncte) acum 4 ani
0 voturi
ne-am gandit dar momentan nu ne permitem din pacate
a raspuns dnicoleta (8,150 puncte) acum 4 ani
0 voturi
am depus banii din alocatie pe care ii primeste luna de luna, nu am reusit sa umblam la ei, sunt acolo pusi de parca nici  nu ii avem, ne gandim ca atunci cand ma intorc la serciu sa mai adaug cate -o suma, atat cat oi putea...........
a raspuns adina maria (5,100 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Da noi am discuta probelma asta, si vrem sa facem un cont de economii la Raiffaisen in care sa punem alocatia fiecaruia si daca putem mai mult si mai mult, cu ajutorul bunicilor.
a raspuns Diana Albu (17,340 puncte) acum 4 ani
0 voturi
M-am gandit si am ramas cu gandurile..ce sa mai pun deoparte daca dupa fiecare salariu mai trebuie sa si imprumutam , ca nu ne ajung?:)
a raspuns crissbc (5,600 puncte) acum 4 ani
0 voturi
da m-am gandit si e destul de bine , dar as fi o mare mincinoasa sa spun ca deja am deschis unul ca-ci pe criza asta e destul de greu .
a raspuns savuflori86 (5,150 puncte) acum 4 ani

Intrebari relationate

0 voturi
4 raspunsuri
+1 vot
23 raspunsuri
a intrebat tumpimic (760 puncte) acum 4 ani in categoria Diverse