Pune intrebare

Cauta raspuns

cat platiti pt o cezariana la stat?

0 voturi
cat platiti pt o cezariana la stat, doctorului?
a intrebat ancamarc (5,040 puncte) acum 4 ani in categoria Sarcina si Nasterea

7 Raspunsuri

0 voturi
din cate am auzit se dau si mai mult de 10 milioane...dar mie mi se pare exagerat cand stai sa te gandesti ca pe lg medic trebuiie sa cotizezi la moasa,la cea care iti ingrijeste copilul imediat dupa ce nasti,la cea care te duce in salon ,etc
a raspuns rebecutza12 (7,600 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Depinde de spital. Se pleaca de la vreo 1000 lei pana la vreo 2000 euro. Si pe langa doctor trebuie sa mai platesti si moasa si anestezistul si asistentele si medicul neonatolog, si portarul si tot asa. E rau ca se poate ca doctorul sa nu te trateze tocmai bine daca nu cotizezi sufucient.
a raspuns nicdeea (5,760 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Eu am platit pentru nastere cezariana la privat 5000 lei , si o prietena a dat pentru cezariana la stat 3000 lei ( cu tot cu anestezis, moasa , etc)
a raspuns Andreea Mia (5,120 puncte) acum 4 ani
0 voturi
fiind in capitala la noi cred ca se merge cel mai mult.mie medicul mi-a spus in fata.ma costa sase milioane daca este de garda si zece milioane daca trebuie sa vina de acasa. asa ca a trebuit sa ma conformez.
a raspuns suditu otilia (5,240 puncte) acum 4 ani
0 voturi
nu stiu daca e un pret anume. fiecare da cat il lasa inima. nu a venit la mine doctorul sa imi spuna ca atat ma costa cezariana...am mai vorbit cu fete si mi-au spus. cu toate ca unele exagereaza. aceeasi operatie mi-a facut-o mie cu 5 milioane cum i-a facut la aia cu 12 milioane.
a raspuns Claudia-Alexandra (7,340 puncte) acum 4 ani
0 voturi
intre 10 si 15 milioane la doctor, la anestezist cam 3-5 milioane, apoi atentiile acordate asistentelor, infirmiere, moase, etc. suma se ridica la 30-40 milioane in functie si de cate zile stai in spital dupa operatie.
a raspuns mihaelad (5,120 puncte) acum 4 ani
0 voturi
medicul nu mi a zis nici un pret, am hotarat data,  am dat la anestezist 3 milioane, la dr 10, si la sefa asistentelor pentru rezerva.ce am mai dat la terapie intensiva  sa se poarte dragut.....eu sunt mai calica, ...fiind asistenta si stiu care e datoria noasta. dar medicul super de treaba , mi a zis sa l sun indiferent de ora, mai ales ca veneam din provincie.
a raspuns lili2006 (8,480 puncte) acum 4 ani
am uitat sa specific ca am nascut in Bucuresti, in Giurgiu, se merge 3-4 milioana la dr, 2 mil. la anestezist, sunt si pers care dau 10mil, si dr mai au putin si le pupa picioarele,  dar depinde de om.

Intrebari relationate

0 voturi
9 raspunsuri
0 voturi
14 raspunsuri
a intrebat anonim acum 4 ani in categoria Diverse
0 voturi
1 raspuns
a intrebat ancamarc (5,040 puncte) acum 4 ani in categoria Sarcina si Nasterea
0 voturi
4 raspunsuri
a intrebat ancamarc (5,040 puncte) acum 4 ani in categoria Sarcina si Nasterea