Pune intrebare

Cauta raspuns

La ce varsta poate fi introdusa in alimentatie carnea de iepure?

0 voturi
a intrebat Pop Lili (5,760 puncte) acum 4 ani in categoria Alimentatie

4 Raspunsuri

0 voturi
Baietelul meu are un an si o luna si saptamana trecuta am introdus carnita de iepure in meniu. N-a avut nicio reactie alergica si in plus i-a placut si foarte mult . Intentionez sa-i dau macar o data la doua saptamani. Sigur e mai putin plina de hormoni de crestere decat cea de pui din comert.
a raspuns miha.suciu (5,820 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Alimentatia copilasilor dupa implinirea varstei de 1 an nu difera semnificativ fata de alimentatia bebelusului din lunile 11-12, fiind considerata  o “trecere” catre alimentatia adultului prin adaugarea in meniul celor mici si a altor alimente pe masura maturarii functiei digestive, respectiv renale, in paralel cu dezvoltarea abilitatilor psiho-motorii si a dentitiei temporare.
a raspuns Gabriela Ciujdel (5,060 puncte) acum 4 ani
0 voturi
eu stiu de la medicul pediatru ca in alimentatia copiilor sub 3 ani trebuie sa existe doar carnea de vitel, curcan, pui, gaina de casa, si peste proaspat. celelalte tipuri de carne printre care si cea de iepure, sunt greu de digerat si pot provoca alergii. ramane la alegerea ta!
a raspuns Mardaru Florentina (5,660 puncte) acum 4 ani
0 voturi
cand avea fetita mea cam doi ani aveam niste carne de iepure de camp ,vanat, si i-am dat si ei si chiar i-a placut . Trebuie sa recunoastem ca nu este o carne care sa o manance zi de zi asa ca mai rarut nu are ce sa strice
a raspuns Oana Baba (5,720 puncte) acum 4 ani

Intrebari relationate

0 voturi
3 raspunsuri
0 voturi
20 raspunsuri
a intrebat dnicoleta (8,150 puncte) acum 4 ani in categoria Alimentatie
0 voturi
11 raspunsuri
0 voturi
4 raspunsuri
0 voturi
27 raspunsuri