Pune intrebare

Cauta raspuns

Este bine sa-i faci vaccin bebelusului daca tuseste si are mucuti?

0 voturi
a intrebat lacrima25 (5,540 puncte) acum 4 ani in categoria Sanatate

9 Raspunsuri

0 voturi
Eu nu te-as sfatui. Nici eu nu i-am facut vaccinul de 2 luni din cauza ca are muculeti ca sa nu apara complicatii. Vorbeste cu pediatra sa iti dea un tratament si numai atunci cand copilul este complet sanatos poti sa ii faci vaccinul.
a raspuns Ani (5,630 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Nu, nu este voie! Daca pediatrul va observa la consultatie ca bebelusul este bolnav, ii va face vaccinul doar cand este sanatos.
a raspuns crissbc (5,600 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Daca e bolnav nu e voie dar asta medicul poate decide. Noi am facut unul din vaccine, cred ca la 6 luni si ii curgea un pic nasul si tusea foarte foarte ras, 2-3 ori pe zi, nu a avut rosu in gat sau febra.
a raspuns Diana Albu (17,340 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Eu stiu ca bebe trebuie sa fie complet sanatos cand primeste vaccin pentru a evita complicatiile.Doctorul il va consulta si iti va spune daca e bine sau nu.
a raspuns Dan Anamaria (22,880 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Nu,nu este deloc bine,medicul ii face vaccinul dupa ce-l consulta,daca este racit in niciun caz nu-i face pt ca pot aparea tot felul de complicatii.In cazul in care este racit o sa-i dea un tratament corespunzator,de-abia dupa aceea ii poti face vaccinul.
a raspuns Toma Daniela Elena (9,210 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Aceste simptome teoretic ar reprezenta o contraindicatie pentru vaccin, dar medicul pediatru sau de familie va lua decizia de a-l face sau nu dupa ce va consulta bebelusul. Sfatul meu este sa discuti si sa faci un control medical la unul din medicii de mai sus si apoi impreuna cu tine se ia decizia cea mai buna pentru bebe (vaccinurile sunt extrem de importante pentru cei mici).
a raspuns mihaelad (5,120 puncte) acum 4 ani
0 voturi
cand o sa mergi medicul ii va face un control si iti va spune daca il faceti sau il amanati,noi l0am facut chiar daca avea mucuti si nu s-a intamplat nimic
a raspuns Oana Elena Ciocirlan (7,090 puncte) acum 4 ani
0 voturi
nu, categoric nu, dar  medicul este obligat sa l controleze si sa l examineze inainte de orice vaccin. Copilul nu tb sa aibe nici un simptom, de raceala sau gripa, sau altceva.
a raspuns lili2006 (8,480 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Cand te suna medicul ca trebuie sa mergi la vaccin trebuie sa o intrebi si-ti va spune daca amanati vaccinul sau e bine sa-l faceti chiar si asa, poate e mai bine sa-l consulte si dupa va lua o decizie.
a raspuns chindrisvaleria (5,000 puncte) acum 4 ani

Intrebari relationate