Pune intrebare

Cauta raspuns

ce este mai bine de folosit batista bebelusului manuala sau adaptata la aspirator?

0 voturi
a intrebat Crystyna Cotan (5,020 puncte) acum 4 ani in categoria Sanatate

12 Raspunsuri

0 voturi
eu folosesc para clasica si e foarte ok, mai ales ca ii curat nasucul cu ea zilnic, cateodata si de doua ori pe zi. probabil ca la raceala nu ar face fata, dar pentru utilizare frecventa o recomand.
a raspuns symonas (5,380 puncte) acum 4 ani
0 voturi
eu leam incercat pe amandoua mi se pare mai usor si scoate mai bn cel de pus la aspirator cu cel manual nu scoti asa cum scoate cel de la aspirator
a raspuns djlaura01 (2,040 puncte) acum 4 ani
0 voturi
EU CU CEA CLASICA NU POT SA II CURAT NASUL LA BEEBELUS AM DIN ACEEA CARE SE PUNE LA ASPIRATOR SI O RECOMNAD PE ACEEA CEALALTA NU IMI PLACE !
a raspuns Trif Marinela-viorel (1,580 puncte) acum 4 ani
0 voturi
eu personal am folosit cea adaptata la aspirator. mi se pare cea mai avantajoasa. cea manuala.....cam greu a mers
a raspuns Claudia-Alexandra (7,340 puncte) acum 4 ani
0 voturi
batista bebelusului adaptata la aspirator este cea mai buna si eficienta,  daca ii pui 1 ml ser fiziologic in amundoua narile curata foarte bine mucozitatile nazale.
a raspuns lili2006 (8,480 puncte) acum 4 ani
0 voturi
clar cea adaptata la aspirator, face minuni. noi o avem de cand avea bebe cateva luni, nu prea am folosit-o pana acu dara cum cand a raciot bebe la un an am folosit-o foarte mult si pot sa zic ca face minuni
a raspuns gabytzuc (6,000 puncte) acum 4 ani
0 voturi
la aspirator, clar. Suntt diferite pareri insa la clinicile private la care am fost ne-au spus ca nimic nu se compara cu cea la aspirator. Eu sunt pro aspirator
a raspuns ioana (5,790 puncte) acum 4 ani
ioana editat acum 4 ani
0 voturi
Cea mai buna este bastista bebelusui care se ataseaza la aspirator. Inconvenientul este ca aspiratorul face zgomot si se sperie copii, dar rezultatele sunt foarte bune.Noi am folosit-o de la 3 luni.
a raspuns Diana Albu (17,340 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Cand este racit bebe, folosim la aspirator, in rest folosim pe cea manuala datorita zgomotului de la aspirator
a raspuns mihaela8701 (540 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Eu am folosit-o direct pe cea adapatata la aspirator si am variat doar viteza de la aspirator pe masura ce fetita mea a crescut.  Chiar de la prima luna am  folosit batista bebelusului la aspirator. Nu a patit nimic niciodata doar se spria de zgomotul de la aspirator. Recent mi s-a ars aspiratorul si cateva zile pana am cumparat altul am incercat sa folosesc batistuta bebeluisului manual.... dar a fost un chin, plus nu am reusit sa ii curat nasucul la fel de bine. Acum avem un aspirator super silintios si nu se mai sperie nici de zgomot, asa ca operatiunea de curatare a nasului decurge mai usor.
a raspuns Manea Corina Olga (5,080 puncte) acum 4 ani
0 voturi
Depinde de bebe acest lucru, daca secretiile lui sunt superficiale adica chiar la nari.daca are mai adanc cum a avut bebe meu atunci sigur cea conectata la aspirator. face o treaba super buna si toata lumea o lauda;) oricum bebelusii vin acasa din spital foarte putin aspirati asa ca e necesara.
a raspuns P.Andreea (4,760 puncte) acum 4 ani
0 voturi
cea la aspirator mi s-a parut cea mai eficienta
a raspuns Iordache Adriana (7,640 puncte) acum 4 ani

Intrebari relationate

+4 voturi
22 raspunsuri
0 voturi
22 raspunsuri
0 voturi
13 raspunsuri